Προσοχή: Προσπάθειες εξαπάτησης σε χωριά της Μεγαλόπολης με το πρόσχημα της απολύμανσης

0
3481

Σήμερα Κυριακή 22 Μαρτίου , πριν λίγη ώρα, εμφανίστηκαν σε χωριά της Μεγαλόπολης 4 άτομα πιθανόν με ένα λευκό αυτοκίνητο , οι οποίοι προσπαθούν να εισέλθουν στα σπίτια με το πρόσχημα ότι κάνουν απολύμανση από τον Δήμο Μεγαλόπολης ή από κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες ότι δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία και όποτε γίνεται θα υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Χρειάζεται να ενημερωθούν όλοι και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , στα χωριά και στην πόλη της Μεγαλόπολης, να μην ανοίγουν και να μην επιτρέπουν σε αγνώστους να μπαίνουν στα σπίτια τους.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης εκδόθηκε αμέσως η εξής ανακοίνωση:

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Κυριακή, 22/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Κυριακή, αναφέρθηκε ότι σε Κοινότητα του Δήμου μας εμφανίστηκαν άγνωστοι, οι οποίοι ισχυρίσθηκαν ότι, για λογαριασμό του Δήμου, πρόκειται να προβούν σε απολυμάνσεις κατοικιών, λόγω του κορωνοϊού.
Ενημερώνονται άπαντες οι κάτοικοι ότι ο Δήμος Μεγαλόπολης, δεν έχει καμία αρμοδιότητα απολύμανσης ιδιωτικών χώρων και ειδικότερα κατοικιών, και δεν έχει αναθέσει σε κανέναν να προβεί σε τέτοιες εργασίες.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, στο οποίο συνίσταται να απευθύνονται άμεσα, όσοι τύχουν ανάλογης ενόχλησης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Τηλέφωνο Αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης: 2791022222

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here