ΚΑΝΟΝΕΣ-ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Δεν επιτρέπεται σε οποιονδήποτε  να χρησιμοποιεί και να αναδημοσιεύει ειδήσεις, σχόλια, κείμενα , βίντεο και φωτογραφίες από το ΚΑΦΕΝΕΙΟ της ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ , χωρίς την άδεια του συντάκτη η του υπεύθυνου της ιστοσελίδας.

Είναι απαραίτητο και δεοντολογικό όταν υπάρχει αναδημοσίευση κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο , να αναφέρεται  μαζί και ο ανάλογος σύνδεσμος η αν πρόκειται για έντυπο να γράφετε η ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας.

Στο Καφενείο της Μεγαλόπολης επιτρέπονται ελεύθερα όλα τα σχόλια Επώνυμα και Ανώνυμα.

Τα σχόλια δημοσιεύονται με καθυστέρηση , μετά από έλεγχο από διαχειριστή.

Δεν δημοσιεύονται  σχόλια-αναφορές-καταγγελίες που αναφέρονται σε ονόματα τα οποία γίνονται  από Ανώνυμους. Όποιος χρήστης επιθυμεί να το κάνει με το όνομα του.

Επίσης δεν επιτρέπουμε να γράφουν οι χρήστες Ύβρεις και Απαξιωτικούς Χαρακτηρισμούς και Προσωπικές Προσβολές !!

 

 ΚΑΝΟΝΕΣ

1. Το Καφενείο είναι ανοικτό σε κάθε είδους πρόταση, συμβουλή, κράξιμο και ιδέες.

2. Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα ή καταστάσεις ΔΕΝ είναι συμπτωματική.

3. Η ανάγνωση των άρθρων του Καφενείου είναι προαιρετική. Αν κάποιος ενοχλείτε μπορεί πολύ απλά να μην μας διαβάζει.

4. Το Καφενείο ΔΕΝ είναι ανεξάρτητο. Λαμβάνει κρυφές επιδοτήσεις από αδελφικούς φίλους που μας κερνάνε κανένα καφέ και κανένα τσίπουρο!

5. Επιτρέπεται το κάπνισμα και το αλκοόλ αρκεί να πλένετε μόνοι σας τα τασάκια και τα ποτήρια.

6. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε άφοβα οποιοδήποτε μυστικό, ο καφετζής είναι εχέμυθος.

7. Απαγορεύεται ρητά η λογοκρισία. Επίσης απαγορεύονται δια ροπάλου οι βολεμένοι, οι ευεργεντηθέντες αχάριστοι , οι ξερόλες και κυρίως μας την δίνουν στα νεύρα, όσοι βολεύονται πίσω από την ανωνυμία και επιχειρούν να εκμεταλλευθούν τους αναγνώστες μας.

8. Η είσοδος είναι ανοικτή σε όλους. Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο.

9. Παρακαλούμε, κατανοήστε τις εμμονές του Καφενείου .

10. Απώτερος σκοπός του Καφενείου είναι να μηνυθεί από δημόσιο πρόσωπο που θίχτηκε από τα άρθρα μας και έτσι να αποκτήσουμε φήμη και δόξα.

O πιο σημαντικός κανόνας, που δεν πρέπει να αγνοεί κανείς: Το Καφενείο της Μεγαλόπολης προβάλει και υποστηρίζει οτιδήποτε θετικό για την περιοχή μας, κατακρίνει όμως και πολεμάει οτιδήποτε κρίνουμε αρνητικό. Η μέχρι τώρα πορεία μας έδειξε ότι πολλές φορές οι εκλεγμένοι μας άρχοντες , εμπίπτουν και στις 2 αυτές περιπτώσεις! Και πάντα ξεχνάνε όσα θετικά τους βάλαμε και έχουν παράπονα. Οπότε αν κάποιοι νιώθουν αδικημένοι , να φροντίσουν να κάνουν θετικά πράγματα!!

Φωτογραφίες

To kafeneio-megalopolis.gr δέχεται την καταχώρηση φωτογραφιών από τους χρήστες της σελίδας. Οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάζονται ελεύθερα, ως πρόσθετο πληροφοριακό περιεχόμενο στις ιστοσελίδες της Υπηρεσίας. Η Υπηρεσία ζητά ρητά από τους χρήστες που καταχωρούν φωτογραφίες να αναφέρουν τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της κάθε φωτογραφίας, εφόσον είναι γνωστός ή την προέλευση των φωτογραφιών.

Η Υπηρεσία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καταχώρηση φωτογραφιών χωρίς την άδεια του πνευματικού ιδιοκτήτη και δεν διεκδικεί τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που παρουσιάζονται. Σε περίπτωση που οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων φωτογραφιών ζητήσουν να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες τους από το kafeneio-megalopolis.gr, με γραπτό αίτημά τους προς το info@kafeneio-megalopolis.gr, οι διαχειριστές της Υπηρεσίας θα τις διαγράψουν το συντομότερο δυνατό.

Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών από Φερόμενη Επιδοκιμασία, Σύσταση, ή Εύνοια οποιουδήποτε είδους.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης μπορεί μερικές φορές να δημοσιεύει , να προσφέρει ή να αναφέρεται σε περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτους. Οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, δήλωση, υπηρεσία, προσφορά, πληροφορία ή περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους που εκφράζονται ή διατίθενται από τρίτους καταλογίζονται σε αυτούς και δεν απηχούν κατ ‘ανάγκη αντιλήψεις του “Καφενείου της Μεγαλόπολης”.