ΑρχικήΑΡΘΡΑΘεία Λειτουργία στο διαδίκτυο από την Μητρόπολη και το Καφενείο Μεγαλόπολης

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Θεία Λειτουργία στο διαδίκτυο από την Μητρόπολη και το Καφενείο Μεγαλόπολης

Εφαρμόζοντας τις εντολές της Ιεράς Συνόδου και των Νόμων του Κράτους που ορίζουν να μην τελείται η Θεία Λειτουργία και οι υπόλοιπες ακολουθίες με την παρουσία κόσμου, ο Μητροπολίτης μας ανέλαβε την πρωτοβουλία αναμετάδοσης της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής μέσω διαδικτύου. Θα γίνουν προσπάθειες αυτό να ισχύσει και για τους Χαιρετισμούς.

Την Κυριακή 22 Mαρτίου 2020, με την ευγενική διάθεση της ιστοσελίδας kafeneio-megalopolis.gr θα μεταδοθεί η Θεία Λειτουργία από τις 07:00 μέχρι τις 08:30

Για όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ζωντανά, θα είναι δυνατόν να την δουν σε δεύτερο χρόνο ανατρέχοντας στο σχετικό αρχείο της ιστοσελίδας.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 07:00 της Κυριακής 22 Μαρτίου

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σεβασμιώτατε αυτό που γίνετε μπορεί να είναι και ο κανόνας μας για κάτι λάθος αυτοκεφαλιες σε Κιέβο μεριά , και για εμας τους πιστούς που πηγαίνουνε στην εκκλησία χωρίς πίστη για να δούμε τι φοράει ο ένας και ο άλλος ,που τρέχουμε στα εξωκλήσια μολις γιορτάζουν για να φάμε και να πιούμε και δεν τιμούμε τον άγιο που γιορτάζει και αλλά πολλά !Δυστυχως με πρωτεργάτες τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΥΝ χουντική τεχνοκρατικη κυβέρνηση που κοιτάει να περάσει τώρα που μας έχουν μαντρωμένους ότι νομοσχέδιο που θα αντιδρούσε ο κόσμος ,και οι τοπικές κοινωνίες με κλειστές δομές ,και αλλά θέματα εργασιακά ,μοιρασιά του Αιγαίου ,και αλλά πολλά και όταν τελειώσει όλο αυτό δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα !Και έχει διχαστεί ο Νεοέλληνας με το παραμύθι και αντιδράει πχ καλά να φάει πρόστιμο αυτός που βγήκε έξω χωρίς άδεια γιατί θα μας κολλήσει,την ίδια στιγμή που λέει ο Τσιόδρας ότι δεν χρειάζεται απαγόρευση κυκλοφορίας ,ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για τον Έλληνα ;Το ποσοι θα πεθάνουν που ακυρώθηκαν τα απογευματινά χειρουργεία δεν δείχνουν να νοιάζονται ,ποσοι με προβλήματα υγείας θα φύγουν γιατί μαντρωμένοι που είναι αδυνατεί το ανοσοποιητικό σύστημα τους που θέλει να βγαίνει έξω ο άνθρωπος για να δυναμώνει ούτε αυτό τους λέει τίποτα ,ποσοι θα αυτοκτονήσουν η θα πάνε σκαστοί μετά όταν δεν θα ξανανοίξουν οι επιχείρησεις τους ειδικά στον χώρο του τουρισμού ούτε αυτό τους λέει τίποτα !Αγαπητοι μου συντοπίτες αγρυπνειται ,ο Άγιος Χαράλαμπος και ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός να σας προστατεύει από όλο αυτό !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Πανηγύρι στο Κατσίμπαλι το Σάββατο 8 Αυγούστου

Το Σάββατο 8 Αυγούστου σας περιμένουμε στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού μας.

Τατούλης: Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει προκλητικά να μοιράζει γενναίες αυξήσεις στον κομματικό της στρατό στην Αυτοδιοίκηση

Μητσοτάκης: «Αυξήσεις  στους μισθούς του «κομματικού στρατού» της Αυτοδιοίκησης!» Την ώρα που η ελληνική κοινωνία...

Η Κατερίνα Χαρβάτη τιμάται με το Παγκόσμιο Βραβείο Επιστήμης Albert Einstein

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Συμβούλιο απονέμει τιμητική διάκριση στην παλαιοανθρωπολόγο, Κατερίνα Χαρβάτη, για την έρευνά...

Εορτασμός των Αγίων Επτά Μακκαβαίων στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 31 Ιουλίου

Στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου πίσω από το Αρχαίο θέατρο, είναι η εικόνα των...

«Υπό τη Στέγη του Ταϋγέτου»: Ένα βιβλίο που αναβιώνει τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς κατασκηνωτών

Το βιβλίο «Υπό τη Στέγη του Ταϋγέτου» αποτελεί μια κατάθεση μνήμης και εμπειριών από...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img