Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΝίκη Πελασγού με 60-35 επί του μη «παραγωγικού» Πάνα Τρίπολης

Νίκη Πελασγού με 60-35 επί του μη «παραγωγικού» Πάνα Τρίπολης

Το απόγευμα της Κυριακής (19/11) ο Πελασγός ΚΟΜ «φιλοξένησε» τον Πάνα Τρίπολης στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης για την 2η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα από τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό και τον Πολύβιο ΑΕΜ αντίστοιχα. Η ομάδα της Μεγαλόπολης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποδείχθηκε καλύτερη και έφτασε στην εύκολη νίκη με σκορ 60-35.

Ο Πελασγός βασίστηκε στην επιθετική του άμυνα από το ξεκίνημα, που προκάλεσε αρκετά προβλήματα στους παίκτες του Πάνα και σε συνδυασμό. Παράλληλα οι λύσεις στην επίθεση χωρίς κάποιο εντυπωσιακό ρυθμό και παραγωγικότητα, δημιούργησαν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με 22-9 στο φινάλε του α’ δεκαλέπτου και 38-13 στο ημίχρονο. Η ομάδα της Τρίπολης «ταλαιπωρήθηκε» αρκετά στην επίθεση κάτι που αποτυπώθηκε και από τους μόλις 13 πόντους στο α’ μέρος.

Στην επανάληψη αυτό που χρειάστηκε να κάνει η Μεγαλοπολίτικη ομάδα ήταν να κρατήσει το ασφαλές προβάδισμα και να διαχειριστεί σωστό το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού για να φτάσει σε μια νίκη με ένα σημαντικό προβάδισμα, όπως και τελικά συνέβη.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης | 19/11/2023 (18:00).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστόπουλος, Μπακετέας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-9 (Α’), 38-13 (Β’), 49-27 (Γ’), 60-35 (Δ’).
ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΚΟΜ (Γιώργος Τσατσουλής, Γεωργία Μανιάτη): Γιαννόπουλος 15(1), Πετρόπουλος, Θεοδωρόπουλος 8(1), Αλεξάκης 3, Δαλάτσης 8(1), Μαχαίρας 9, Στριγγλής, Μερζιώτης 3, Μπουγάς 12, Κούγιας 2, Κουρέτας.
ΣΚ ΠΑΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βασίλης Αλικάκος): Μπαλής, Τριντής 15(2), Κωστόπουλος 1, Νταγιάντης 4(1), Τραχανάς 4, Ασημακόπουλος, Καλταμπάνης 5, Χουντάλας, Δαύρος, Κούτρας 6.

► Για τον Πελασγό ΚΟΜ πέντε παίκτες της ομάδας σημείωσαν περισσότερους από οκτώ πόντους με πρώτο σκόρερ τον Γιαννόπουλο με 15(1). Την ίδια ώρα ο μοναδικός παίκτης των «πορτοκαλί» που σημείωσε περισσότερους από οκτώ πόντους στο ματς ήταν ο Τριντής με 15(2) πόντους.

από το contraepithesi.gr

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,836ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,361ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια