ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΪΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΪΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ

16, 17 & 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 08:00 ΠΡΩΙ ΕΩΣ 09:00 ΒΡΑΔΥ
ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΪΑΣ ΣΤΕΜΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό κέντρο Δημητσάνας, οι Σπουδαστές της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους. Και τις τρεις μέρες, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, όλα δημιουργίες των σπουδαστών της Σχολής και να γνωρίσει τους νέους δημιουργούς που θα κρατήσουν ζωντανή στο μέλλον την παράδοση και την τέχνη του Αργυροχρυσοχόου.

Θα πρέπει να πούμε ότι η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας κρατάει και συνεχίζει επάξια την παράδοση των λαϊκών αργυροχρυσοχόων, που ανέπτυξαν μοναδική δραστηριότητα στον τομέα του κοσμήματος στη Στεμνίτσα, τον προηγούμενο αιώνα.

Η ποιοτική δουλειά και η δημιουργική προσπάθεια σπουδαστών και διδακτικού προσωπικού αποκαλύπτεται περίτρανα από τις διακρίσεις που παίρνει η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας σε πανελλήνιας εμβέλειας διαγωνισμούς.

Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Κοσμήματος, Ωρολογιών, Πολύτιμων λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού της HELEXPO, «KOSMIMA 2011», έγινε και ο 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σχεδίου Κοσμήματος με θέμα «Με το βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα». Ανάμεσα σε 50 συμμετοχές η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας διακρίθηκε με το Α΄ βραβείο, για το σχέδιο της μαθήτριας Αγγελικής Κατσίρα «Δαχτυλίδι με κλαδί ελιάς».

Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που η Σχολή Στεμνίτσας αποσπά το Α΄ βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό, ενώ από φέτος τα βραβευμένα σχέδια υλοποιήθηκαν και σε κόσμημα και θα συνεχίσουν να εκτίθενται επώνυμα στις ετήσιες εκδηλώσεις της KOSMIMA για 5 ακόμα χρόνια.

16, 17 & 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ 08:00 ΠΡΩΙ ΕΩΣ 09:00 ΒΡΑΔΥ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ – ΠΟΛΙΤΙΔΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Φωτιά κοντά στα διόδια της Βελιγοστής – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (pics,vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή κοντά στα διόδια της Βελιγόστης, στον...

Από τη Μπερτσιά έως τη Λυκόσουρα: Τα τρία έργα που ξεκινούν στην Αρκαδία (video)

Τρεις σημαντικές συμβάσεις για έργα που αφορούν την ενίσχυση των υποδομών και της οδικής...

Σύλληψη στη Μεγαλόπολη – 56χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Μεγαλόπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος αναζητούνταν...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κοτύλιο

Δείτε τις αφίσες με τις εκδηλώσεις στο Κοτύλιο Μεγαλόπολης

Στήριξη στους νέους της Μεγαλόπολης – Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους έως 29 ετών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Αρκαδία υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση προγράμματος...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img