Τα νέα του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης “Καλλιστώ”

0
806

Μετά από την επιτυχία που είχαν τα μαθήματα υπολογιστών τον Ιούλιο, ο Σύλλογος Γυναικών «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»,τα επαναλαμβάνει.
Αρχίσαμε πάλι, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 19:00, στην αίθουσα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ» στηρίζει την εθελοντική δράση που ξεκίνησε ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης πριν από περίπου δύο χρόνια με θεαματικά αποτελέσματα. Ήδη έχει έρθει στο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας ένα αναπηρικό αμαξίδιο και σύντομα έρχεται και το δεύτερο. Πρόσφατα πάρα πολλά καπάκια εδόθησαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ». Σ’ αυτό σημαντική ήταν η προσφορά κυρίως του Α.Τ. Μεγαλόπολης και αρκετών πολιτών, συλλόγων, καταστημάτων. Έχουν τοποθετηθεί δοχεία συλλογής καπακιών σε διάφορα σημεία, τα οποία γεμίζουν πολύ γρήγορα. Την προσπάθεια αγκαλιάζουν όλο και περισσότεροι δείχνοντας έτσι την περιβαλλοντική – οικολογική τους συνείδηση, κυρίως όμως γιατί προσφέρουμε σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Το κομμωτήριο της πόλης μας «ΝΙΚΟΣ», αναγνωρίζοντας την οικονομική δυσκολία που πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε, προσφέρει  ΔΩΡΕΑΝ κούρεμα για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης  «Καλλιστώ». Όσες και όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούμε να επικοινωνήσουν  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για τις απαραίτητες διευκρινήσεις, το ραντεβού και το χώρο που θα γίνει το κούρεμα.

Στις 28/10/2017, στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, κατατέθηκε στεφάνι από την ταμία του Συλλόγου μας κ. Αθανασία Γκέκα,στο Ηρώο, στην κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου
Η Γραμματέας Ελένη Μαντζιώρη

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here