ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΑ – ΚΟΚΟΣΙΕΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
30

Τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο εν δράσει» Παναγιώτης Κοκοσιέλης με υποψηφίους του συνδυασμού, συνάντησε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Τάκης Μπούρας.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν γενικά για την κατάσταση που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου αλλά κυρίως μίλησαν για το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεγαλόπολης που θα εγκατασταθεί σε χώρο που έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τη ΔΕΗ.

Ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης επισήμανε πως ο μελετημένος σχεδιασμός, η σωστή κατασκευή και λειτουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην περιοχή, θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με την υποδοχή καινούργιων δραστηριοτήτων και παραγωγικών μονάδων.
Επίσης τονίστηκε η στενή συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου σε θέματα που αφορούν της επιχειρήσεις της περιοχής αφού θα πρέπει να δημιουργηθούν εναλλακτικοί τομείς δραστηριότητας για την ομαλή συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής, και σε αυτό το θέμα θα συμβάλει η λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν καταστήματα της Μεγαλόπολης και συζήτησαν με τους επαγγελματίες, ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης δεσμεύθηκε πως το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα σε κάθε επιχείρηση, βοηθώντας στην τοπική ανάπτυξη.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here