ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΑ - ΚΟΚΟΣΙΕΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΑ – ΚΟΚΟΣΙΕΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο εν δράσει» Παναγιώτης Κοκοσιέλης με υποψηφίους του συνδυασμού, συνάντησε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Τάκης Μπούρας.
Οι δύο πλευρές συζήτησαν γενικά για την κατάσταση που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο του Δήμου αλλά κυρίως μίλησαν για το Επιχειρηματικό Πάρκο Μεγαλόπολης που θα εγκατασταθεί σε χώρο που έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τη ΔΕΗ.

Ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης επισήμανε πως ο μελετημένος σχεδιασμός, η σωστή κατασκευή και λειτουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Μεγαλόπολης θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην περιοχή, θα αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με την υποδοχή καινούργιων δραστηριοτήτων και παραγωγικών μονάδων.
Επίσης τονίστηκε η στενή συνεργασία που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου σε θέματα που αφορούν της επιχειρήσεις της περιοχής αφού θα πρέπει να δημιουργηθούν εναλλακτικοί τομείς δραστηριότητας για την ομαλή συνέχιση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής, και σε αυτό το θέμα θα συμβάλει η λειτουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν καταστήματα της Μεγαλόπολης και συζήτησαν με τους επαγγελματίες, ο Παναγιώτης Κοκοσιέλης δεσμεύθηκε πως το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα σε κάθε επιχείρηση, βοηθώντας στην τοπική ανάπτυξη.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,832ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια