Στην Επιτροπή Αναθεώρησης του «Καλλικράτη» ο Πέτρος Τατούλης

0
182

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είναι ένα από τα τρία νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τις περιφέρειες στην Επιτροπή για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»:

Ο Γιάννης Σγουρός (αντιπρόεδρος ΕΝΠΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής) αντικαθίσταται από τον Απόστολο Κατσιφάρα (μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας)

Ο Δημήτρης Μαραβέλιας (μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής) αντικαθίσταται από τον Θόδωρο Γαλιατσάτο (μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων)

Ο Σπύρος Τζόκας (μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής) αντικαθίσταται από τον Πέτρο Τατούλη (μέλος ΔΣ ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Πελοποννήσου).

Σημειωτέον ότι ο κ. Σπύρος Τζόκας, τον οποίον αντικαθιστά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην Επιτροπή, είχε παραιτηθεί με επιστολή – κόλαφο τον Ιούλιο του 2016 η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Οι προτάσεις τις οποίες κατέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.ΠΕ αντιμετωπίστηκαν από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ, με τοποθετήσεις που αποκάλυπταν ότι, οι αρνητικώς τοποθετούμενοι, δεν είχαν διαβάσει στοιχειωδώς το κείμενο επί του οποίου ασκούσαν κριτική.

»Στην Ελλάδα του λάθρα βιώσας, κάποιοι δρουν παραπληρωματικά και έτσι συντηρούνται και πολιτικά και επαγγελματικά και κάποιοι δήθεν ”πολύ” αριστεροί το παίζουν Ελβετοί σε όλα τα επίμαχα».

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here