ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΤΕ ΔΕΗ: Ο κατήφορος της Κυβέρνησης δεν έχει τέλος!

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΤΕ ΔΕΗ: Ο κατήφορος της Κυβέρνησης δεν έχει τέλος!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΗΣΕ ΑΠΟΥΛΗΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ

Συναδέλφισσες, -φοι
Κατ’ εντολή των τοκογλύφων δανειστών, με ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο σκούπα που αιφνιδιαστικά επιχειρείται να ψηφιστεί την Τρίτη το βράδυ, όσες επιχειρήσεις γλίτωσαν από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσφέρονται τώρα ως δώρο (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ,ΕΥΑΘ, ΕΛΒΟ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ μαζί με τον ΟΑΣΑ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ και ΟΑΚΑ που είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι) στο υπερταμείο, κατασκεύασμα του 3ου μνημονίου που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ. και της Ένωσης Κεντρώων.

Με την κίνησή της αυτή δεν έμεινε ούτε φύλλο συκής στην κυβέρνηση, όμως πέρα από αυτό το σημαντικότερο είναι ότι και οι τελευταίες επιχειρήσεις του ελληνικού λαού παραχωρούνται στα χέρια των τοκογλύφων εκβιαστών και το ελληνικό δημόσιο χάνει και τα τελευταία εργαλεία άσκησης εθνικής-αναπτυξιακής-οικονομικής-κοινωνικής πολιτικής.

Εκτός των παραπάνω, με την απόφαση της κυβέρνησης ένα είναι σίγουρο:
Θα οδηγηθούμε και σε ακριβότερες υπηρεσίες στους καταναλωτές, αλλά και αρνητικότατες εξελίξεις σε βάρος των εργαζομένων των επιχειρήσεων που εκχωρούνται στο υπερταμείο.
Συλλογικές συμβάσεις εργασίας, κανονισμοί κατάστασης προσωπικού, δικαιώματα, θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων.

Με βάση αυτά και κυρίως γι το ότι με την παραχώρηση των ΔΕΚΟ το ελληνικό δημόσιο δεν θα έχει πλέον κανένα εργαλείο άσκησης πολιτικής υπέρ του λαού, εμείς ως εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή μας για αυτή την απόφαση της κυβέρνησης και καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε πολίτη, κάθε καταναλωτή να αντιδράσει και μαζί να αγωνιστούμε να μην περάσει και αυτό το έγκλημα σε βάρος του λαού.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,914ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Το ηλεκτρονικό έγκλημα και η ασφάλεια στο διαδίκτυο» την Δευτέρα 20 Απριλίου στη Μεγαλόπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Μεγαλόπολης συνδιοργανώνει...

«Αρκαδία και Τοσκάνη ενώνονται μέσα από το gravel» -Συνέντευξη με τον Βασίλη Αναστόπουλο, συνδιοργανωτή του Megalopolis Gravel Classic

Βασίλη, φέτος το Megalopolis Gravel Classic επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πώς νιώθεις λίγες...

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img