Σκληρή απάντηση στον Παναγιώτη Μπούρα για την Πυροσβεστική από την Δημοτική Ενότητα

0
234

Άμεση και σκληρή είναι η απάντηση από την Δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύσιου Παπαδόπουλου , στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε από τον πρώην Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μπούρα σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μεγαλόπολης.

Στην απάντηση που μας έστειλε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ , υποστηρίζει ότι ο πρώην Δήμαρχος με τις ενέργειες του είχε καταφέρει να είναι οριστική η απομάκρυνση της Πυροσβεστικής αλλά ταυτόχρονα τον κατηγορεί ότι επί ημερών του έφυγαν από την Μεγαλόπολη και άλλες υπηρεσίες , όπως η Εφορία, το ασφαλιστικό της ΔΕΗ , έκλεισε ο ΟΤΕ.

Μαζί με το δελτίο τύπου επισυνάπτετε και ένα έγγραφο του Δήμου Μεγαλόπολης , το οποίο φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Μπούρα και δείχνει ότι το κτίριο που υποστηρίζει ο κ. Μπούρας ότι έκανε ενέργειες να δοθεί στην Πυροσβεστική , είχε παραχωρηθεί στο Φιλοζωικό Σωματείο και στην Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας!

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έχει ως εξής:

dimotiki-enotita-megalopoli ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση του δελτίου τύπου, σχετικά με την μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης, στα διόδια Βελιγοστής στις εγκαταστάσεις της ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε., που δημοσίευσε στις 14/10/2014 ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μεγαλόπολης ΄΄Δημοκρατική Συνεργασία΄΄ και υπογράφεται από τον κ. Μπούρα, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :

Συγχαίρουμε τον π. Δήμαρχο κ. Μπούρα που με τις ενέργειες του είχε καταφέρει να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από την Μεγαλόπολη στα διόδια της Βελιγοστής.

Επισημαίνουμε ότι από το μεγάλο ενδιαφέρον του για την παραμονή της υπηρεσίας στην Μεγαλόπολη, το κτίριο και το οικόπεδο του πρώην Κτηνιατρείου, που αναφέρεται στο δελτίο τύπου ότι είχε παραχωρηθεί στη Π.Υ. ο κ. Μπούρας το είχε παραχωρήσει προεκλογικά παράλληλα στην ομάδα διάσωσης και στο σωματείο φιλόζωων «ΣΩΖΩ» της Μεγαλόπολης (επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο).

Επίσης συγχαίρουμε τον κ. Μπούρα που η Εφορία μεταφέρθηκε στην Τρίπολη, που το πρακτορείο της ΔΕΗ μεταφέρθηκε στην Τρίπολη, που το ασφαλιστικό της ΔΕΗ μεταφέρθηκε στην Αθήνα ,που το υποκατάστημα του ΟΤΕ μεταφέρθηκε στην Τρίπολη. Οι δημότες κ. Μπούρα σας είναι ευγνώμονες.

δείτε το δελτίο τύπου του Παναγιώτη Μπούρα ΕΔΩ

διαβάστε παρακάτω το έγγραφο για την παραχώρηση του Κτηνιατρείου στο Φιλοζωικό Σωματείο και στην Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

 

ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here