ΠΑΡΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
249

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Πολιτικός Επιστήμονας και Πολιτικός Αναλυτής Γιώργος Κουλουράς να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Μεγαλόπολης εφόσον αλλάξει το νομοσχέδιο με το οποίο οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον δήμαρχο ως πρόσωπο, ως προσωπικότητα για τις ιδέες του, τις αρχές και τις αξίες του και όχι τον δήμαρχο ενός καλοστημένου μηχανισμού και κατεστημένων που δημιουργούσε ο παλιός νόμος.

Με το νέο νομοσχέδιο οι πολίτες θα ψηφίζουν ξεχωριστά για δήμαρχο και ξεχωριστά για δημοτικούς συμβούλους σπάζοντας έτσι το παλαιό σύστημα κατεστημένων και μηχανισμών .

Σε συζητήσεις που έκανα με νέους της περιοχής διαπίστωσα ότι σέβονται, εκτιμούν και πιστεύουν πολύ στον Γιώργο Κουλουρά.
Οι νέοι στηρίζουν και παροτρύνουν τον Πολιτικό Αναλυτή να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Μεγαλόπολης.

Φαίνεται ότι οι νέοι έχουν αγανακτήσει και έχουν κουραστεί με τα παλιά πρόσωπα και κατεστημένα, τους παλιούς μηχανισμούς (που έχουν φέρει την πόλη πολλά χρόνια πίσω) και στηρίζουν έναν νέο επιστήμονα , μαχητικό με νέες ιδέες, που πιστεύει σε αρχές και σε αξίες.
Θα περιμένουμε τις εξελίξεις …

Δημήτρης Βλάχος
Δημοσιογράφος – Ερευνητής

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έλαβε και δημοσιεύει το παραπάνω άρθρο αυτούσιο. Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Κουλουρά και του θέσαμε υπ΄όψιν του το άρθρο και ζητήσαμε να το σχολιάσει. Μας είπε ότι όντως σε περίπτωση που αλλάξει ο εκλογικός νόμος θα το σκεφτόταν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης.

Σύντομα θα επανέρθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες….

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here