ΑρχικήΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΠΑΡΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΠΑΡΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σοβαρό είναι το ενδεχόμενο ο Πολιτικός Επιστήμονας και Πολιτικός Αναλυτής Γιώργος Κουλουράς να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Μεγαλόπολης εφόσον αλλάξει το νομοσχέδιο με το οποίο οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον δήμαρχο ως πρόσωπο, ως προσωπικότητα για τις ιδέες του, τις αρχές και τις αξίες του και όχι τον δήμαρχο ενός καλοστημένου μηχανισμού και κατεστημένων που δημιουργούσε ο παλιός νόμος.

Με το νέο νομοσχέδιο οι πολίτες θα ψηφίζουν ξεχωριστά για δήμαρχο και ξεχωριστά για δημοτικούς συμβούλους σπάζοντας έτσι το παλαιό σύστημα κατεστημένων και μηχανισμών .

Σε συζητήσεις που έκανα με νέους της περιοχής διαπίστωσα ότι σέβονται, εκτιμούν και πιστεύουν πολύ στον Γιώργο Κουλουρά.
Οι νέοι στηρίζουν και παροτρύνουν τον Πολιτικό Αναλυτή να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος της Μεγαλόπολης.

Φαίνεται ότι οι νέοι έχουν αγανακτήσει και έχουν κουραστεί με τα παλιά πρόσωπα και κατεστημένα, τους παλιούς μηχανισμούς (που έχουν φέρει την πόλη πολλά χρόνια πίσω) και στηρίζουν έναν νέο επιστήμονα , μαχητικό με νέες ιδέες, που πιστεύει σε αρχές και σε αξίες.
Θα περιμένουμε τις εξελίξεις …

Δημήτρης Βλάχος
Δημοσιογράφος – Ερευνητής

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έλαβε και δημοσιεύει το παραπάνω άρθρο αυτούσιο. Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Κουλουρά και του θέσαμε υπ΄όψιν του το άρθρο και ζητήσαμε να το σχολιάσει. Μας είπε ότι όντως σε περίπτωση που αλλάξει ο εκλογικός νόμος θα το σκεφτόταν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης.

Σύντομα θα επανέρθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες….

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Ραψομμάτη την 1η Αυγούστου

Το Σάββατο 1η Αυγούστου διοργανώνεται παραδοσιακό πανηγύρι στο Ραψομμάτη.

Κατσιρούμπας Γιώργος: Το σκάνδαλο με τα περίφημα σπιτάκια της ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ

Το προκλητικό πάρτι υπερτιμολογήσεων που εκθέτει υπουργούς, περιφερειάρχες, δημάρχους και γαλάζια στελέχη, οι οποίοι...

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, χόρτων και κλαδιών

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση...

Τατούλης: Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση – Καταγγελία για συγκέντρωση εξουσίας σε ολιγομελείς επιτροπές

 Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση! Όχι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ολιγομελείς επιτροπές! Την...

Ιστορική πρωτιά για τον Δήμο Μεγαλόπολης – Πρώτος Δήμος στην Ελλάδα στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με εξασφάλιση της μέγιστης χρηματοδότησης των 3.000.000 ευρώ

Απόφαση Ένταξης υπ' αριθ. πρωτ. 199462/28-07-2026 – ΑΔΑ: ΕΡ614653ΠΓ-46Λ Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img