Ολοκληρώθηκε το έργο της στέγης στο Αρχοντικό-Μνημείο Ν.Δημητρακόπουλου στην Καρύταινα

0
180

Η στέγη του Αρχοντικού – Μνημείου στο οποίο γεννήθηκε ο Μεγάλος Νομοθέτης Ν.Π. Δημητρακόπουλος, ολοκληρώθηκε και το έργο ήδη παραλήφθηκε προχθές, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά από επί τόπου επίσκεψη στην Καρύταινα.

Την ίδια μέρα , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Καρύταινα, από τους κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Γ. Παναγιωτουνάκο Διευθυντή και Προϊστάμενο αντίστοιχα της Διεύθυνσης Νεωτέρων Μνημείων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Νοτίου Ιονίου του Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΑΤΡΑ), για επιθεώρηση από τις αρμόδιες Αρχαιολογικές Υπηρεσίες, του έργου της στέγης στο Αρχοντικό – Μνημείο και για την παροχή οδηγιών προς τον Σύλλογο των Καρυτινών «ο Θ. Κολοκοτρώνης », σχετικά με τις επόμενες φάσεις εργασιών, που στο άμεσο μέλλον πρέπει να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν στο ιστορικό κτίριο..

Από τις συνημμένες φωτογραφίες, από το εσωτερικό του κτιρίου  ( μετά την αφαίρεση του παλαιού κατεστραμμένου πατώματος),  αποκτά κανείς,  μία πολύ καλή  εικόνα της  υπέροχης ενιαίας αίθουσας,  που δημιουργείται στον  όροφο του Αρχοντικού,  χωρητικότητας τουλάχιστον 150 καθημένων ατόμων.   Η εντυπωσιακή αίθουσα, κάτω από την επιβλητική, βαριά, καινούργια, εμφανή στέγη, περιβάλλεται από μεγάλο αριθμό περίτεχνων ανοιγμάτων – παραθύρων με  άμεση  θέα το  Κάστρο της Καρύταινας και τον Αλφειό ποταμό.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here