Kafeneio.gr- Banner 728x180
ΑρχικήΑΡΘΡΑΌποιος πρόλαβε, το "Εξοικονομώ- Αυτονομώ" είδε...

Όποιος πρόλαβε, το “Εξοικονομώ- Αυτονομώ” είδε…

Μήνες τώρα ακούμε υποσχέσεις και εξαγγελίες , δεκάδες “θα” και μεγάλα λόγια.

Ακούσαμε … Το πρόγραμμα εξοικονομώ-αυτονομώ θα έχει ειδική μνεία για τις περιοχές που θα πληγούν από την απολιγνιτοποίηση. Δίνουμε 10% μπόνους στις περιοχές της απολιγνιτοποίησης. Η Κυβέρνηση σκέφτεται και φροντίζει τους πολίτες των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.

Και όσοι έλεγαν ότι όλα αυτά είναι σανός και ψεύτικες υποσχέσεις, ήταν γραφικοί και το έκαναν για λόγους αντιπολίτευσης.

Και όσοι έκαναν προτάσεις να υπάρξει ένα πρόγραμμα μόνο για τους πολίτες της Μεγαλόπολης, θεωρήθηκαν και αυτοί άσχετοι και δεν ακούστηκαν.

Άνοιξε λοιπόν το πρόγραμμα για την Πελοπόννησο στις 10 το πρωί και έκλεισε μέσα σε λίγα λεπτά , αφού το ποσό των 44,8 εκατ. ευρώ καλύφθηκε αμέσως.

Και ρωτάμε τώρα τον κ. Χατζηδάκη και όσους μας χόρτασαν παραμύθια, πόσοι από την Μεγαλόπολη πρόλαβαν να κάνουν αίτηση και πόσες εγκρίθηκαν; Να είστε σίγουροι ότι δεν θα απαντήσει κανένας, αφού είναι πραγματικά ελάχιστοι!!

Δεκάδες πολίτες και μηχανικοί που το τελευταίο διάστημα εργάστηκαν για την συγκέντρωση στοιχείων , περίμεναν μισή ώρα να τους δώσει το σύστημα ένα πιστοποιητικό και τελικά να τους πετάξει εκτός.

Και κάπως έτσι φάγαμε εδώ στην Μεγαλόπολη και αυτό το δούλεμα και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!

Κάπως έτσι, αναμένεται να κυλήσουν και οι υπόλοιπες υποσχέσεις που έχουμε πάρει, σιγά σιγά θα βλέπουμε ότι ήταν όλα ψεύτικα!

Μέχρι τότε , εδώ στην Μεγαλόπολη ελάχιστοι αντιδρούν και ασχολούνται, μην τυχόν και ενοχληθεί η Κυβέρνηση, εδώ στην Μεγαλόπολη έχουμε μάθει μόνο να “γλείφουμε την εξουσία” να απλώνουμε το χέρι μας μήπως μας πετάξουν κανένα τυράκι, να το πιάσουμε αμέσως!!

Αλεβίζος Παναγιώτης

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,834ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια