Νίκος Γιαννακόπουλος: Άρχισαν τα πισωγυρίσματα…

0
237

Σαν να μην έφταναν τα μέτρα που έρχονται από την κυβέρνηση και χαρακτηρίζονται ως Αρμαγεδδών φορολογικών μέτρων, άρχισαν και τα πισωγυρίσματα …!!
– Πισωγύρισμα σε ότι ίσχυε για τις 100 δόσεις :

Από το 3% επιτόκιο, ανεβαίνει στο 5,05%.
– Πισωγύρισμα μέσω της δημιουργίας του άρθρου 11 του πολυνομοσχεδίου, που καταργεί τις ρυθμίσεις του Ν.4331 /2015 για το ασφαλιστικό των μηχανικών.
Στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στις 11/10/2015 προβλέπεται η κατάργηση και μάλιστα αναδρομικά από 2/7/2015 της ρύθμισης του Ν.4331/2015 για την υπαγωγή σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία των μηχανικών. Ενέργειες σαν αυτές δημιουργούν αναστάτωση, εκνευρισμό και πλήττουν βάναυσα κοινωνικές ομάδες οι οποίες προσπαθούν να κρατηθούν κυριολεκτικά στη ζωή με φοβερές προσπάθειες τα τελευταία χρόνια.

Πότε επιτέλους θα γίνει κατανοητό το αυτονόητο:
– Ότι αυξήσεις ασφαλιστικών εισφορών σημαίνουν μείωση των εσόδων.
– Ότι αύξηση του ΦΠΑ σημαίνει μείωση των εσόδων.
Η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ δυστυχώς εμπαίζει τους πολίτες προσπαθώντας με ψευτοπολιτικές τεχνοτροπίες να εμφανίζει το μαύρο για άσπρο, το ψέμα για αλήθεια.

Όχι άλλα ψέματα κύριοι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.
Αντιληφθείτε πλέον επιτέλους ότι οι Έλληνες έχουν μεν φιλότιμο αλλά έχουν και αντοχές. Καταλάβετε ότι δεν οδηγείτε πουθενά τη χώρα με τέτοιες ασάφειες λέγοντας άλλα τη μια μέρα και άλλα την άλλη.

Καλείστε κύριοι βουλευτές όλων των κομμάτων να απαιτήσετε την απόσυρση του άρθρου 11 του πολυνομοσχεδίου.

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός – M.Sc.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here