Με την συμμετοχή πάνω από 200 αθλητών , έγιναν σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου οι 3 αγωνιστικές διαδρομές του Megalopolis Gravel Classic 2026.
Από νωρίς το πρωί η πλατεία της Μεγαλόπολης γέμισε από τους αθλητές και τους συνοδούς τους και στις 09:00 δόθηκε η εκκίνηση. Σε δηλώσεις τους τόσο οι πρωταγωνιστές αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την μεγάλη τους χαρά και ενθουσιασμό για τις πανέμορφες διαδρομές , τα τοπία και την φιλοξενία.
Κατά μήκος των διαδρομών κάτοικοι των χωριών Κατσίμπαλι, Μακρύσι και Ρούτσι , όπως και στο Varco στο Αθήναιο, πρόσφεραν νερά και μπανάνες στους αθλητές στα σημεία ανεφοδιασμού.
Η διαδρομή και τα πανέμορφα τοπία της Μεγαλόπολης άρεσαν πάρα πολύ και στον Χρυσό Ολυμπιονίκη του 2004 στην Αθήνα Paolo Bettini, ο οποίος αρκετές φορές κατά την διάρκεια της διαδρομής μοιράστηκε με τους ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα στιγμές του αγώνα.
Στον τερματισμό δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες από εκπρόσωπους της Δημοτικής Αρχής Μεγαλόπολης
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου Μεγαλόπολης:































