Κοπάδι από ανεπιτήρητες αγελάδες πάνω στον επαρχιακό δρόμο προς Ίσαρη – Κίνδυνος για τους οδηγούς

0
737

Για ακόμη μια φορά ο γνωστός σε όλους κτηνοτρόφος που έχει επιλέξει να έχει ανεπιτήρητες αγελάδες σε πολλές περιοχές της Μεγαλόπολης προκαλεί προβλήματα.

Αυτή την φορά ένα μεγάλο κοπάδι από τουλάχιστον 20 με 25 αγελάδες μέσα στην νύχτα είχαν βγει στην μέση του επαρχιακού δρόμου προς Ίσαρη, λίγο πριν την είσοδο του χωριού Χωρέμη.

Οι αγελάδες για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν κλείσει κυριολεκτικά τον δρόμο, κανένα όχημα δεν μπορούσε να περάσει και από τύχη δεν δημιουργήθηκε τροχαίο δυστύχημα.

Συγκεκριμένα οδηγός που κινούταν στον δρόμο πρόλαβε την τελευταία στιγμή και σταμάτησε το όχημα του πριν πέσει πάνω στα ζώα. Ήταν 22:00 το βράδυ και η ορατότητα λόγω της ώρας περιορισμένη. Στον δρόμο πάνω από 20 αγελάδες οι οποίες τελικά μετά από κορναρίσματα και αρκετή ώρα πήγαν στην άκρη και άνοιξε πάλι η κυκλοφορία.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η επιτροπή ανεπιτήρητων ζώων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κατατέθηκε και μήνυση. Στο σημείο πήγαν άνδρες του Α.Τ. Μεγαλόπολης, ο πρόεδρος της επιτροπής ανεπιτήρητων ζώων δήμου Μεγαλόπολης κ. Σακελλαριάδης και ο αντιδήμαρχος κ. Καλογερόπουλος Φάνης και βρήκαν το μεγάλο κοπάδι με τις αγελάδες ακριβώς δίπλα στον επαρχιακό δρόμο.

Αυτή την φορά από τύχη δεν είχαμε κάποια άσχημη εξέλιξη, όμως θα πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι, ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος αγνοεί τους νόμους, τα πρόστιμα, αγνοεί τα πάντα και εξακολουθεί να δημιουργεί προβλήματα.

Φωτογραφίες από ημέρα και νύχτα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού δρόμου:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here