Καταγγελίες Κολοβού για μη έγκαιρη ενημέρωση για το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Γορτυνίας

Αρνήθηκε να μετάσχει η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος του 2015, καταγγέλλοντας την πρακτική της συμπολίτευσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης Ανδρέας Κολοβός, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΔΣ, τονίζει:

«Αρνούμαστε να προσέλθουμε στη συνεδρίαση και να νομιμοποιήσουμε μία άκρως αντιδεοντολογική πρακτική, που – δυστυχώς – τείνει να γίνει καθεστώς στη λειτουργία του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου μας.»

Η επιστολή έχει ως εξής:

ΔΗΜΗΤΤΣΑΝΑ, 15 Δεκεμβρίου 2014

Προς Τον Πρόεδρο

Του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας

Κύριε Πρόεδρε,

Επειδή, έως τις 12.00 το μεσημέρι τη Δευτέρα 15/12/14, δεν είχε τεθεί υπόψη μας από τα αρμόδια όργανα του Δήμου η εισήγηση επί του Τεχνικού Προγράμματος, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,

Αρνούμαστε να προσέλθουμε στη συνεδρίαση και να νομιμοποιήσουμε μία άκρως αντιδεοντολογική πρακτική, που – δυστυχώς – τείνει να γίνει καθεστώς στη λειτουργία του ανώτατου θεσμικού οργάνου του Δήμου μας.

Θεωρούμε ότι η σοβαρή συζήτηση για τα μείζονα θέματα, όπως αυτό του Τεχνικού Προγράμματος, προϋποθέτει την έγκαιρη πληροφόρηση και ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.

Και πολύ περισσότερο, κάθε απόφαση πάνω σ’ αυτά πρέπει να είναι αποτέλεσμα πραγματικής και ουσιαστικής δημόσιας διαβούλευσης, με τη συμμετοχή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, των Συλλόγων, όλων των φορέων και κυρίως των δημοτών της Γορτυνίας.

Κύριε Πρόεδρε,

Έχουμε όλοι υποχρέωση να υπερασπίζουμε όχι μόνο τη δεοντολογία, αλλά και τη νομιμότητα στα ζητήματα λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΕΥΣΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ Χ. ΚΟΛΟΒΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,686ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,318ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ