ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΚλείνει προσβάσεις η χάραξη της Συνδετήριας Οδού στην Μεγαλόπολη

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Κλείνει προσβάσεις η χάραξη της Συνδετήριας Οδού στην Μεγαλόπολη

Γράψαμε χθες για το ξεμπλοκάρισμα και την συνέχιση των εργασιών στην συνδετήρια οδό της Μεγαλόπολης και ότι πλέον απομένει μόνο η ομαλή χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί το έργο.

Είναι πλέον γεγονός το ξεκίνημα των εργασιών στο τελευταίο κομμάτι του δρόμου που θα ενωθεί με τον παλιό περιφερειακό δρόμο της πόλης και πολύ σύντομα όλοι μας θα μπορούμε να κάνουμε χρήση του νέου δρόμου.

Όμως ταυτόχρονα δημιουργούνται άλλου είδους προβλήματα αφού έτσι όπως έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια η νέα χάραξη , θα κλείσουν πολλές οδικές προσβάσεις που υπήρχαν στην περιοχή. Εδώ στο Καφενείο της Μεγαλόπολη το έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, υπάρχουν πολλές καταγγελίες πολιτών.

Συγκεκριμένα θα κλείσει ο δρόμος που ξεκινούσε από τις εργατικές κατοικίες και πήγαινε στα Περιβόλια. Επίσης σε όλο το μήκος του νέου δρόμου μόνο σε ένα σημείο θα μπορεί κάποιος να περάσει απέναντι να πάει στα χωράφια του, στον κυκλικό κόμβο των Περιβολίων.

Παράπλευρος δρόμος θα υπάρχει μόνο από την μια μεριά της συνδετήριας την βόρεια.

Άρα αρκετοί συμπολίτες μας για να πηγαίνουν στις περιουσίες τους θα αναγκάζονται πλέον να κάνουν ολόκληρους γύρους για να φτάσουν στον κόμβο Περιβολίων και να περάσουν απέναντι. Αυτό βέβαια το συναντάμε οπουδήποτε έγινε νέος δρόμος.

Θα μπορούσαν όμως οι μελετητές που σχεδίασαν την νέα χάραξη να κάνουν έναν ανισόπεδο κόμβο σε ένα ακόμα σημείο και να διευκολύνουν τους πολίτες. Θα μπορούσαν αν δεν είχαν σαν μοναδικό κριτήριο να μην γίνουν πολλά έξοδα στην κατασκευή. Και βέβαια από όσο γνωρίζουμε δεν τους πίεσε και κανένας.

Σίγουρα η λειτουργία της συνδετήριας είναι κάτι που όλοι μας περιμένουμε. Όμως συνεχώς μας βγαίνουν μπροστά μας πράγματα και βλέπουμε πόσα λάθη και πόσες προχειρότητες έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Οπότε ας μην μας φαίνεται καθόλου παράξενο που φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως περίπου θα είναι η κατάσταση.

xartis-syndetiria-2014

Με κόκκινο χρώμα είναι η συνδετήρια, με γαλάζιο ο δρόμος στο σημείο με τον αριθμό 2  για Περιβόλια που θα κοπεί στο σημείο με τον αριθμό 1, και με κίτρινο η διαδρομή στο σημείο με τον αριθμό 4 που θα υπάρχει παράπλευρα στο νέο δρόμο μέχρι τον κόμβο των Περιβολίων στο σημείο με τον αριθμό 3.

 

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img

Η Κατερίνα Χαρβάτη τιμάται με το Παγκόσμιο Βραβείο Επιστήμης Albert Einstein

Το Παγκόσμιο Πολιτιστικό Συμβούλιο απονέμει τιμητική διάκριση στην παλαιοανθρωπολόγο, Κατερίνα Χαρβάτη, για την έρευνά...

Εορτασμός των Αγίων Επτά Μακκαβαίων στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή 31 Ιουλίου

Στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου πίσω από το Αρχαίο θέατρο, είναι η εικόνα των...

«Υπό τη Στέγη του Ταϋγέτου»: Ένα βιβλίο που αναβιώνει τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς κατασκηνωτών

Το βιβλίο «Υπό τη Στέγη του Ταϋγέτου» αποτελεί μια κατάθεση μνήμης και εμπειριών από...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε χωριά της Μεγαλόπολης την Τρίτη 28 Ιουλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Ιουλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε Δημοτικές...

Αποτελέσματα λαχειοφόρου αγοράς από τον Αναβρυτό

Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!!!Ευχαριστούμε πολύ τους δωροθέτες μας.Τα δώρα θα τα...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img