Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

0
240

Στην επιτροπή διαβούλευσης θα συζητηθεί το θέμα της συνδετήριας οδού της μεγαλόπολης την ερχόμενη τετάρτη.
Αμέσως μετά αναμένεται να οδηγηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την λήψη απόφασης.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σας προσκαλούμε όπως, την 28ητου μήνα Μαρτίου του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα:
1. Συζήτηση για τη συνδετήρια οδό της πόλης της Μεγαλόπολης με τη Ν.Ε.Ο ¨Τρίπολης – Καλαμάτας¨.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΣ

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  2. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  3. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  4. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here