ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Στην επιτροπή διαβούλευσης θα συζητηθεί το θέμα της συνδετήριας οδού της μεγαλόπολης την ερχόμενη τετάρτη.
Αμέσως μετά αναμένεται να οδηγηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την λήψη απόφασης.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σας προσκαλούμε όπως, την 28ητου μήνα Μαρτίου του έτους 2012, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, σε τακτική συνεδρίαση, προκειμένου να συζητηθεί το παρακάτω θέμα:
1. Συζήτηση για τη συνδετήρια οδό της πόλης της Μεγαλόπολης με τη Ν.Ε.Ο ¨Τρίπολης – Καλαμάτας¨.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  2. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  3. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

  4. Πλάκα θα εχει να έλθουν και να μας κάνουν πρόταση για μία θέση.Αυτό θα πεί διαβούλευση,διαλογιζόμαστε για να πάμε τον δρόμο 4-5 χρόνια πίσω κατά τους έχοντες εξουσία.Δέν έχετε καταλάβει ότι ο δρόμος είναι ετοιμος;Τα δικαστήρια έχουν τελειώσει;και τα λεφτα από τις αποζημιώσεις τα έχουν πάρη;Άν θέλουν ο δρόμος στην παλιά χάραξη ,μακρυά από το κτίσμα ειναι σε 2 μήνες έτοιμος,ακτός και τα κάνουν όλα αυτά γιατί δεν εχει λεφτά ο ΜΩΡΕΑΣ.Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεν περπατάει κύριοι…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια