ΑρχικήΑΡΘΡΑΕπιστολή Κακκαβά Μπάζιου και Γιώτη προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Επιστολή Κακκαβά Μπάζιου και Γιώτη προς τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης

Λάβαμε και σας δημοσιεύουμε επιστολή από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κακκαβά Πολύβιο , Μπάζιο Ιωάννη και Γιώτη Δημήτριο, που έστειλαν στον Δήμαρχο Μεγαλόπολης στις 21 Μαρτίου 2019.

Οι 3 δημοτικοί σύμβουλοι δημοσιεύουν το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο αφορά την απάντηση τους σε όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Μαρτίου 2019, σε σχέση με την επιλογή τους να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ του Κώστα Μιχόπουλου και όχι με τον συνδυασμό της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του Σπύρου Τσιριγώτη

Διαβάστε το έγγραφο:

Μεγαλόπολη, 19 Μαρτίου 2019

Προς Δήμαρχο Μεγαλόπολης

κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο

Σε σχέση με τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 18 Μαρτίου, και αφορούν επιθέσεις που έγιναν στο πρόσωπό μας από «συνάδελφους δημοτικούς συμβούλους», θέλουμε να σας αναφέρουμε τα εξής:

Η ηθική μας δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ από κανέναν και μαθήματα ηθικής δεν χρειαζόμαστε από κανέναν.

Δεν θεωρούμε σύννομη την διαδικασία που ακολουθήθηκε στο χωριό ‘Γέφυρα’, αφού από  μια τυπική εκδήλωση κοπής πίτας , μετατράπηκε σε ένα στημένο θέατρο, όπου 2 πρωταγωνιστές μοίραζαν τους ρόλους και οι υπόλοιποι σε ρόλο θεατών παρακολουθούσαν το «πανηγύρι της αυτοανακήρυξης», χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει ούτε ένα απλό δελτίο τύπου.

Απογοητευτήκαμε επανειλημμένα από αλαζονικές συμπεριφορές και αναχρονιστικές πρακτικές συναδέλφων (κυρίως από το 2016 και μετά) καθώς και από τα συνεχή εμπόδια και κωλύματα στις προτάσεις που καταθέταμε. Δεν φανταζόμαστε όμως ότι μπροστά στην εξασφάλιση της «καρέκλας» θα μπορούσε κάποιος να πέσει τόσο χαμηλά μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Απογοητευτήκαμε από την διαρκή προσπάθεια «των εκλεκτών» για τον έλεγχο στη λήψη αποφάσεων,  μόνο από αυτούς,  αγνοώντας προκλητικά και παραγκωνίζοντας κάθε άλλον, ακόμα και εσάς τον ίδιο κύριε Δήμαρχε.

Η υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές διάδοχη παράταξη, δεν μπορεί να νοηθεί ότι είναι η υφιστάμενη , (σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, εφόσον δεν συμμετέχει ο νυν Δήμαρχος) αλλά είναι ένα τελείως νέο σχήμα, διατηρώντας απλά την ίδια ονομασία. Η νέα αυτή «παράταξη» δεν είναι η κυβερνώσα,  συνεπώς τα στελέχη της δεν έχουν κανένα δικαίωμα  να απαιτούν τίποτα από τους ήδη υπάρχοντες Δημοτικούς Συμβούλους. 

Επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στην τωρινή δημοτική αρχή και πιθανώς θα επιλέξουν να είναι υποψήφιοι στην υπόψη διάδοχη παράταξη,  είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση με εμάς που έχουμε κάθε δικαίωμα και επιλέγουμε να είμαστε υποψήφιοι με άλλη παράταξη.

Κύριε Δήμαρχε, μετά από τα όσα λέχθηκαν στην έναρξη του δημοτικού συμβουλίου, σας ζητάμε να δημοσιοποιήσετε άμεσα τα συγκεκριμένα πρακτικά της συζήτησης, προκειμένου όλοι οι πολίτες να ενημερωθούν. Πρέπει να διαβάσουν άπαντες πως σε μια διαδικασία δημοτικού συμβουλίου , συγκεκριμένοι σύμβουλοι επέλεξαν αντί να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών , να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της διάδοχης παράταξης τους, με την ανοχή δυστυχώς του προέδρου του Δ.Σ..

Μετά τιμής

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Π . ΚΑΚΚΑΒΑΣ                   Δ . ΓΙΩΤΗΣ                   Ι . ΜΠΑΖΙΟΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΚΚΑΒΑ-ΜΠΑΖΙΟΥ-ΓΙ… by on Scribd


Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
794ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ