Επιστολή από τον Σύλλογο Βελιγοσταίων προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

0
199

Προς τον Κον Δήμαρχο.
Τον Κον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Φαλαισίας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης.
Εδώ και 2 περίπου μήνες, με ευθύνη σας, έχει γίνει προσπάθεια διχασμού των κατοίκων του χωριού μας, της Βελιγοστής, για ένα ασήμαντο ζήτημα και πολύ εύκολο στη λύση του, τη λειτουργία της αίθουσας της κοινότητας.
Με πρόσχημα τη λειτουργία βιβλιοθήκης, η οποία ποτέ δεν υπήρξε και προφανώς καλό θα ήταν να γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί (πρέπει να συμβάλλεται και εσείς σε αυτό) , προσπαθείτε να επιβάλλεται την συνδιαχείρηση της αίθουσας της κοινότητας στον σύζυγο της προηγούμενης εκλεγμένης τοπικού της κοινότητας μας.
Υπεύθυνος για τη λειτουργία της αίθουσας είναι ο εκάστοτε εκλεγμένος τοπικός της Τ.Κ. Βελιγοστής. Απ΄ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω έχει φροντίσει για την απρόσκοπτη λειτουργία της με την εθελοντική συνεισφορά κάτοικων του χωριού.
Αν θέλετε να δημιουργήσετε βιβλιοθήκη στο χωριό μας, η οποία προφανώς είναι ευπρόσδεκτη και θα συμβάλει στην ανάταση του πνευματικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής μας, υπάρχει χώρος πολύ πιο κατάλληλος και αυτός είναι στο σχολείο το οποίο δεν υφίσταται με αυτήν την έννοια πλέον.

Ο χώρος του σχολείου έχει παραχωρηθεί για χρήση στο σύλλογο Βελιγοσταίων κατοίκων Αθηνών. Πολύ ευχαρίστως, να δημιουργήσουμε στην αίθουσα, που πριν από χρόνια κάποιοι από τους κατοίκους μάθαιναν γράμματα και κάποιοι άλλοι δίδασκαν σε αυτήν, βιβλιοθήκη και χώρο μελέτης πολύ πιο κατάλληλο από την αίθουσα της κοινότητας. Η δε διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου για άθληση θα ήταν μια σημαντική εξέλιξη για το χωριό μας.
Αναμένουμε να συμβάλλεται οικονομικά και τεχνικά προς αυτήν την κατεύθυνση.
Μια τέτοια εξέλιξη θα συνέβαλε σημαντικά στην πολυπόθητη ενότητα όλων των κατοίκων.
Αλεβίζος Παναγιώτης
Πρόεδρος του Συλλόγου Βελιγοσταίων Αθηνών.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here