ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτική Ενότητα: Δια βοής και με συνοπτικές διαδικασίες υποψήφιος ο Τσιριγώτης

Δημοτική Ενότητα: Δια βοής και με συνοπτικές διαδικασίες υποψήφιος ο Τσιριγώτης

Στην εκδήλωση κοπής πίτας της Δημοτικής Ενότητας όλα έγιναν όπως σας είχα γράψει προχθές. Αμέσως μετά την ευλογία του Ιερέα, ξεκίνησε μια πολύ όμορφη καλοστημένη παράσταση.

Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος ξέχασε και άφησε πίσω του όσα τράβηξε 4 χρόνια τώρα από κάποιους συγκεκριμένους συνεργάτες του , απόψε στάθηκε δίπλα σε αυτούς που τον κατηγορούσαν με τα χειρότερα λόγια και δήλωσε ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος αλλά θα θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, σε ένα άλλο επίπεδο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Έτσι άνοιξε τον δρόμο για την επόμενη πράξη.

Ο Γιάννης Φουσέκης αμέσως μετά πήρε τον λόγο και αφού μίλησε για την επιτυχία της δημοτικής αρχής, πρότεινε σαν τον καταλληλότερο υποψήφιο τον Σπύρο Τσιριγώτη και του έδωσε το μικρόφωνο.

Ο Σπύρος Τσιριγώτης κατευθείαν δήλωσε ότι μετά την λήξη των δικαστικών προβλημάτων που είχε, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την Δημαρχία, ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος και ότι ασχολείται για τελευταία φορά μόνο και μόνο για το καλό του τόπου.

Έτσι με αυτή την μεθόδευση , χωρίς να ερωτηθεί κανένας, χωρίς να δοθεί η δυνατότητα σε κάποιον άλλον να πει κάτι η να θέσει ερωτήματα, οι κ.κ. Τσιριγώτης, Φουσέκης και Παπαδόπουλος σε μια απλή εκδήλωση κοπής πίτας , επέλεξαν τον επόμενο εκλεκτό της παράταξης.

Ακριβώς αυτό το σενάριο σας είχα γράψει προχθές ότι είναι η μόνη λύση για μπορέσει ο Σπύρος Τσιριγώτης να είναι πάλι υποψήφιος, όμως όσα σενάρια και αν γραφτούν η παιχθούν, η πραγματικότητα για την κατάσταση της Μεγαλόπολης και της περιοχής είναι τραγική και οι ευθύνες τεράστιες. Και με μια κοπή πίτας και πολλά ΘΑ, δεν μπορεί κανένας να ξεγελάσει τους πολίτες. Μπορεί στην αίθουσα οι παρευρισκόμενοι να μην μιλούσαν και να επευφημούσαν, όμως έξω τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μάλιστα πως τα φέρνει έτσι η τύχη σήμερα που παιζόταν αυτό το έργο στην Μεγαλόπολη, δίνονταν οι προσφορές για την πώληση των μονάδων. Και μπορεί να μην βρεθεί αγοραστής σήμερα η αύριο, μεθαύριο όμως η κατάσταση για το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης θα γίνει ακόμα χειρότερη. Σήμερα λοιπόν επέλεξαν αυτοί που υπόσχονταν αγώνες και παραιτήσεις, να κόβουν πίτες και να σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον.!!


Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά ” μεγάλε” “Σφύριξε κι έληξες ” ? ή ” στρίβειν διά του αρραβώνος ” ?

    – Μάλλον πήδηξες τη σελίδα γιά το …. ” δούρειο ίππο ” …..

  2. Νέο παιδι με όραμα, εχει να προσφέρει πολλά ο Σπύρος, ας ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά τωρα που ο Δήμος μας μεγαλουργεί με πλήθος επενδύσεων ,και νεανική επιχείρηματικοτητα στα φορτε.

  3. Σπύρο προχωρά μαζι χέρι χέρι το παλιό Πασοκ το ορθόδοξο σύσσωμο ζητω ,ζητω οι ανθρωποι που έχουν να προσφέρουν πολλά μην ξεχάσετε να φοράτε και ζιβάγκο και να έχετε στις ομιλίες σας το κάδρο του Αντρέα τωρα που ο Δήμος ειναι σε τροχιά ανόδου θα μας αγορασουν οι Τσέχοι και θα μάθουμε μπαλίτσα απο την Σλαβια Πράγας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια