xabilomati9-2-23
spot_img
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πολυβίου

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Πολυβίου

Με νίκη συνέχισε το αντρικό τμήμα του Πολυβίου στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών .
Οι παίκτες του Πολυβίου νίκησαν την αντίστοιχη της Μονεμβασιάς με 70-63.

Η ομάδα του αντρικού ήταν πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο με 15-19. Όμως αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Απέργη και Σπύρου να σημειώνουν από ένα και δύο τρίποντα αντίστοιχα . Έτσι το ημίχρονο έληξε με σκορ 37-29. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες έπαιξαν με ηρεμία και έτσι ήρθε το τελικό 70-63.

Τα δεκάλεπτα 15-19 , 37-29, 51-48, 70-63

ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ (Τσώνης , Νικητόπουλος) :Σπύρου 6 (2) , Ανδριόπουλος , Τρυφωνόπουλος 11(1) , Κωσταπαππας 12 (2) , Μπαλιώτης , Βουλγαρης 17, Λαζαρακόπουλος 8 , Σιαμπάνης 2 , Απέργης 14(1)

ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ : Σαραντάκος , Ζώταλης 7 (1) , Μανιατάκος 8 , Παπαδάκος 19(3) , Μελέτης 5(1) , Μπιράκος , Πετράς 8 (1) , Αναγνωστάκος 2 , Σταθάκος 13

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τραγικο από κομπλεξ η λανθασμενη αντιληψη? Εχοντας ένα μονο τμημα (το παιδικο φετος ηταν κατι παιδακια που ετρεχαν αλλοπροσαλα πανω κατω )καταφερατε κατι μοναδικο.Διωξατε ολους εκεινους που προσφεραν,ιδρωσαν και εβαλαν πλατη τις δυσκολες ημερες που περασε η ομαδα ,την αφησατε με τρεις μεγαλοπολιτες (τρυφωνοπουλος- σιαμπανης-ανδριοπουλος-) φερατε έναν από αρκαδικο , δυο τρεις καλαματιανους ,τρεις τεσερις σπαρτιατες φοιτητες .Εμφανιζετε εννεα παικτες στον παγκο και ολο αυτό εσεις το διαφημιζετε σαν κατωρθωμα .Καρδασης Δ .-Φραγγογιανης-ΚαρδασηςΕ. –Γιαννοπουλος-Ματζιαβας-Κουτσουρας-Γιανακοπουλος-Ζερβας-Θεωδοροπουλος-Αγγελοπουλος- κ.τ.λ επαιζαν καποτε στη Γ.εθνικη και μας εκαναν περηφανους. Αγορασμενη περιστασιακα επιτυχια χωρις αντικρισμα.Τραγικο από κομπλεξ η υπεροψια???

    • Θα πρέπει οι αναγνώστες μας να γνωρίζουν ότι το παραπάνω σχόλιο δεν είναι ακριβές, η ομάδα του Πολυβίου έχει σύνολο 14 αθλητές στο ρόστερ της για φέτος, από αυτούς οι 7 είναι Μεγαλοπολίτες. Ο σχολιαστής λοιπόν μπαίνει στον κόπο και μας γράφει ένα ανώνυμο σχόλιο αλλά δυστυχώς το σχόλιο του δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Δεν μπορείς να κρίνεις αν το παιδικό τμήμα είναι παιδάκια που τρέχουν αλλοπρόσαλλα , τι θα έπρεπε να γίνει δηλαδή; να βγαίνουν στα γήπεδα μόνο επαγγελματίες; Δεν μπορέις να γράφεις λάθος στοιχεία για να στηρίξεις μια προσωπική άποψη, δεν μπορείς να γράφεις βαριές κουβέντες για να μειώσεις την προσπάθεια ενός Συλλόγου. Φιλοξενούμε όλες τις απόψεις αλλά θα πρέπει να γίνεται και σωστή χρήση του δημόσιου διαλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,566ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,297ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ