Απάντηση του Ευάγγελου Γιαννακούρα για τον δρόμο στα Γούπατα

0
315

Προς: Καφενείο Μεγαλόπολης
Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας με τίτλο «Ποιος θα πληρώσει για τον δρόμο στα Γούπατα;»

Όσον αφορά το δημοσίευμά σας σχετικά με τις ζημιές που έχουν σημειωθεί στο δρόμο προς τα Γούπατα με τίτλο «Ποιος θα πληρώσει για τον δρόμο στα Γούπατα; Ταλαιπωρία κατοίκων και παιδιών από την νέα καθίζηση» θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου-Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερες για την καθίζηση που έχει προκληθεί στο συγκεκριμένο δρόμο και ήδη υπάρχει μέριμνα για την υλοποίηση έργου που θα βοηθήσει στην προσωρινή αποκατάσταση της ζημίας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε και εσείς και όσοι χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο πως στο σημείο υπάρχει σοβαρό γεωλογικό φαινόμενο, το οποίο για να αντιμετωπιστεί απαιτείται έργο μεγάλης δαπάνης.

Οι υπηρεσίες μου με έγγραφό τους (Αρ. Πρωτ. 9607/4037) έχουν ζητήσει ποσό 60 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση γεωλογικής-γεωτεχνικής μελέτης του επαρχιακού οδικού δικτύου Γούπατα- Άκοβος.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συμπολίτες μας και κυρίως οι μικροί μαθητές, αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως αυτή δεν σχετίζεται με δική μας αμέλεια ή οποιαδήποτε τεχνική αστοχία στο έργο.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε τοποθετήσει την κατάλληλη σήμανση για την προστασία των οδηγών και όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα προχωρήσουμε σε προσωρινή αποκατάσταση της ζημιάς για να γίνεται χρήση του δρόμου μέχρι την υλοποίηση του οριστικού έργου.

Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας
Βαγγέλη Γιαννακούρα

διαβάστε την σχετική μας δημοσίευση ΕΔΩ

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here