ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΉττα στην Μεσσήνη για τον Πελασγό

Ήττα στην Μεσσήνη για τον Πελασγό

Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του το ανδρικό τμήμα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» την Κυριακή που μας πέρασε παίζοντας στο κλειστό της Μεσσήνης με την ομώνυμη ομάδα .

Οι δύο ομάδες που συγκατοικούσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ξεκίνησαν τον αγώνα παίζοντας δυνατά προσπαθώντας να επιβάλει η κάθε ομάδα τον δικό της ρυθμό .
Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τέσσερις πόντους (17-13 )δείχνοντας ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι με την εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες τους. Οι παίκτες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» επανήλθαν δριμύτεροι στη δεύτερη περίοδο, δείχνοντας ότι δεν βρίσκονται τυχαία στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας ,και με επί μέρους 12-16, οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια (29-29).
Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» να αποδίδει καλύτερο μπάσκετ και να παίρνει την πρωτοπορία στο σκορ δείχνοντας ικανή να πάρει και αυτό το παιχνίδι. Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο το σκορ 42-41 υπέρ του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» όλοι περίμεναν ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι με πολύ χαμηλό σκορ.
Δυστυχώς η ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ξέχασε να μπει στο γήπεδο δέχτηκε 24 πόντους ( ακόμη και τρίποντο στη λήξη) χωρίς να καταφέρει να τους ανταποδώσει και κάπως έτσι γκρεμίστηκε η προσπάθεια των προηγούμενων δεκαλέπτων.

Το τελικό 65-56 βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια μάλλον ανέλπιστη νίκη (έτσι όπως κυλούσαν τα πράγματα ) και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα μάθημα αγωνιστικής συμπεριφοράς σε ένα σκληρό ντέρμπυ.
Επόμενο παιχνίδι για τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» το Σάββατο στο κλειστό της Μεγαλόπολης με αντίπαλο την Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ στις 5.00 μ.μ.

Με τον «ΠΕΛΑΣΓΟ» αγωνίστηκαν :ΚΟΚΚΟΤΑΣ-ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΡΙΔΑΣ-ΣΤΡΑΓΓΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΡΟΚΟΣ-ΖΥΓΟΥΡΑΣ-ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ-ΤΣΙΡΜΠΑΣ-ΤΟΜΠΡΟΣ-ΚΟΥΡΕΤΑΣ.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια