Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Χειριστών & Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0
1267

Παλιός γάιδαρος καινούρια περπατησιά δεν κάνει το λέμε και  στο λεκανοπέδιο της Μεγ/λης. Με κομμένη ανάσα παρακολουθούν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία τις εξελίξεις στο λεκανοπέδιο. Με υποψία παρακολουθούν και  τις ανακοινώσεις συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου να προσπαθεί να επιρρίψει τις  ευθύνες   μονόπλευρα στην Διοίκηση της Λιγνιτικής Α.Ε., ευθύνες που έχουν όλες οι Κυβερνήσεις και οι Διοικήσεις από το 2010 έως σήμερα λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των Μονάδων.

Θέλουμε να τονίσουμε και να θυμίσουμε την έντονη κομματοποίηση που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν από την θέση την οποία κατέχουν, την πλήρωσαν πολύ ακριβά τόσο η πατρίδα, η επιχείρηση, οι εργαζόμενοι και η τοπική κοινωνία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Ν.Δ. το έκλεισε το θέμα αυτό με την σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης.

Το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων αφορά όλους τους εργαζόμενους στο λεκανοπέδιο, την κοινωνία και την πατρίδα.

Όπως αντισταθήκαμε στο ξεπούλημα των Μονάδων από την προηγούμενη κυβέρνηση έτσι επιβάλλεται και σήμερα ενωμένοι μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς να αποτρέψουμε το κλείσιμο της 3α Μονάδας και να διασφαλίσουμε την συνέχισή της.

Γι’ αυτό δε χωράνε προσωπικές στρατηγικές και μικροκομματικές ίντριγκες με ύφος και χαρακτήρα «ΣΑΛΩΜΗΣ» δεν γίνονται δεκτές από τους εργαζόμενους και από την κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΑΚΕ / ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here