ΑρχικήΑΡΘΡΑΑνακοίνωση ΔΑΚΕ Χειριστών & Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Χειριστών & Βοηθών ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Παλιός γάιδαρος καινούρια περπατησιά δεν κάνει το λέμε και  στο λεκανοπέδιο της Μεγ/λης. Με κομμένη ανάσα παρακολουθούν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία τις εξελίξεις στο λεκανοπέδιο. Με υποψία παρακολουθούν και  τις ανακοινώσεις συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου να προσπαθεί να επιρρίψει τις  ευθύνες   μονόπλευρα στην Διοίκηση της Λιγνιτικής Α.Ε., ευθύνες που έχουν όλες οι Κυβερνήσεις και οι Διοικήσεις από το 2010 έως σήμερα λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των Μονάδων.

Θέλουμε να τονίσουμε και να θυμίσουμε την έντονη κομματοποίηση που προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν από την θέση την οποία κατέχουν, την πλήρωσαν πολύ ακριβά τόσο η πατρίδα, η επιχείρηση, οι εργαζόμενοι και η τοπική κοινωνία. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Ν.Δ. το έκλεισε το θέμα αυτό με την σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης.

Το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων αφορά όλους τους εργαζόμενους στο λεκανοπέδιο, την κοινωνία και την πατρίδα.

Όπως αντισταθήκαμε στο ξεπούλημα των Μονάδων από την προηγούμενη κυβέρνηση έτσι επιβάλλεται και σήμερα ενωμένοι μαζί με όλους τους κοινωνικούς φορείς να αποτρέψουμε το κλείσιμο της 3α Μονάδας και να διασφαλίσουμε την συνέχισή της.

Γι’ αυτό δε χωράνε προσωπικές στρατηγικές και μικροκομματικές ίντριγκες με ύφος και χαρακτήρα «ΣΑΛΩΜΗΣ» δεν γίνονται δεκτές από τους εργαζόμενους και από την κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΑΚΕ / ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ & ΒΟΗΘΩΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια