Αμετανόητος ληστής στην Μεγαλόπολη, μέσα σε λίγες ημέρες συνελήφθη για δεύτερη φορά και πάλι τον άφησαν ελεύθερο!

0
1928

Ο νεαρός 35άρης που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες για την κλοπή κινητών τηλεφώνων στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης, μέσα σε λίγες ημέρες επιχείρησε και πάλι να κλέψει και συνελήφθη για δεύτερη φορά!

Ακούγεται αστείο και ανέκδοτο αλλά δυστυχώς η νομοθεσία μας αυτή είναι!

Ο δράστης της κλοπής των κινητών τηλεφώνων συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Μεγαλόπολης , 3 ώρες μετά την κλοπή, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου δικάστηκε αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Αμέσως μετά χωρίς κανέναν ενδοιασμό μπήκε σε χώρο της Μητρόπολης Μεγαλόπολης και μέσα στο ιερό απέσπασε ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό. Και πάλι συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Μεγαλόπολης, αυτή την φορά μέσα σε 1 ώρα μόλις ! Οδηγήθηκε και πάλι στο αυτόφωρο , δικάστηκε και επειδή η νομοθεσία μας το λέει, αφέθηκε και πάλι ελεύθερος!

Δεν φτάνει που οι πολιτικές που ακολουθούνται έχουν αποδυναμώσει εντελώς τα αστυνομικά τμήματα, έχουμε και την νομοθεσία να αφήνει ελεύθερους δράστες τέτοιων καταστάσεων.Οι Αστυνομικοί αν και ελάχιστοι κάνουν την δουλειά τους αλλά μετά από λίγες ώρες οι δράστες είναι έξω. Τους πολίτες τελικά ποιος θα τους προστατέψει;

δείτε σχετικό άρθρο μας:
Άμεση αντίδραση της Αστυνομίας στη Μεγαλόπολη, συνέλαβε τους κλέφτες

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here