ΑρχικήΑΡΘΡΑΆμεση αντίδραση της Αστυνομίας στη Μεγαλόπολη, συνέλαβε τους κλέφτες των κινητών τηλεφώνων...

Άμεση αντίδραση της Αστυνομίας στη Μεγαλόπολη, συνέλαβε τους κλέφτες των κινητών τηλεφώνων από το κλειστό Γυμναστήριο

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κλέφτες των κινητών τηλεφώνων από τους μικρούς αθλητές στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης.

Να θυμίσουμε ότι η κλοπή έγινε κατά την διάρκεια του παιδικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Πολύβιος – Πελασγός, χθες το βράδυ Κυριακής. Οι αστυνομικοί που έκαναν νυκτερινή βάρδια , παρόλο που έχουν μείνει ελάχιστοι να αστυνομεύουν ολόκληρη την περιοχή Μεγαλόπολης, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες που υπήρχαν και να δράσουν πολύ γρήγορα. Από τις μαρτυρίες βρήκαν ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες, τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν και μόλις τους έκαναν έρευνα βρήκαν στην κατοχή τους τα τηλέφωνα των μικρών αθλητών.  Αυτή ώρα οδηγούνται στο Αυτόφωρο και έχουν καλεστεί οι γονείς με τα παιδιά για να παραλάβουν τα κινητά τους.

Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, σήμερα (15.10.2018) και πρώτες πρωινές ώρες στο 37ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Τρίπολης- Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός και μία (1) 60χρονη ημεδαπή, γιατί, χθες (14.10.2018) το βράδυ αφαίρεσαν, από τα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου Μεγαλόπολης πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και μία (1) ηλεκτρονική συσκευή, που ανήκαν σε ανήλικους αθλητές, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,817ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,348ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια