Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης για την Συνδετήρια Οδό (Βίντεο)

0
212

Ένταση επικράτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης ,στην συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη 16 Μαρτίου, κατά την διάρκεια της συζήτησης θέματος για να δοθεί άδεια στον ΜΟΡΕΑ να κάνει εργασίες στα τελευταία μέτρα της Συνδετήριας Οδού Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα επειδή τα τελευταία μέτρα της Συνδετήριας Οδού είναι στην ουσία δημοτικός δρόμος , για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες πρέπει να δοθεί άδεια από τον Δήμο. Στο σημείο αυτό υπήρχε διαφωνία από τον Παναγιώτη Μπούρα ο οποίος δεν ψήφισε το θέμα με την αιτιολογία ότι πρέπει να γίνουν πράξεις αναλογισμού – συμβολαιογραφικές από τους ιδιοκτήτες που πρέπει να παραχωρήσουν μικρά τμήματα από τις ιδιοκτησίες τους για να γίνει ο δρόμος.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης δήλωσε ότι έχει πετύχει την συμφωνία των ιδιοκτητών , οι οποίοι παραχωρούν δωρεάν τα απαιτούμενα κομμάτια.

Επικράτησε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι σύμβουλοι του Παναγιώτη Μπούρα από το συμβούλιο. Από την πλευρά του ο Διονύσης Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Παναγιώτη Μπούρα ότι σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα για τους πολίτες έπρεπε να συμφωνήσουν. Στην συζήτηση υπήρχε η παρέμβαση του Παναγιώτη Αργυρόπουλου που είναι πληρεξούσιος σε ιδιοκτησία 2 οικοδομικών τετραγώνων αλλά και ο Γεώργιος Κουρέτας που διαμαρτύρεται μαζί με άλλους πολίτες γιατί δεν υπάρχουν προσβάσεις εκατέρωθεν του δρόμου.

δείτε μερικά πλάνα από την συζήτηση που εξασφάλισε το Καφενείο της Μεγαλόπολης.

[ot-video][/ot-video]

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here