Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου με 8 θέματα

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου με 8 θέματα

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Σας προσκαλούμε όπως, την 23η του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2022, ημέρα της εβδομάδας  Τετάρτη   και ώρα  18:00 μ.μ., προσέλθετε  σε τακτική συνεδρίαση,  η οποία θα γίνει δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών), προκειμένου να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις, για τα παρακάτω θέματα:  

  1. Κατανομή πίστωσης ποσού 187.473,90€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως δωδέκατη τακτική επιχορήγηση έτους 2021 (ΙΒ΄ Κατανομή) προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
  2. Κατανομή πίστωσης ποσού 27.520,00€ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών έτους 2022 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α΄ Κατανομή).
  3. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή της Α. Γιαννακοπούλου Α.Ε. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  4. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή της Π.Δ. Γιαννακόπουλος Α.Ε. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  5. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή του Η. Ν. του Η. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  6. ΄Εγκριση δαπάνης/Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης σε προσφυγή του Κ. Β. του Δ. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  7. ΄Εγκριση λειτουργίας της εταιρείας «¨ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε.¨ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ως «Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού» – Τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας  και εναρμόνισή του  σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4875/2021.
  8. ΄Εγκριση λειτουργίας της εταιρείας «¨ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε.¨ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ως «Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού» – Τροποποίηση του καταστατικού  της εταιρείας  και εναρμόνισή του  σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4875/2021.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Αντώνιος Κυριακόπουλος

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,751ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,647ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου και ενδόξου Νεομάρτυρος Ιωάννου στο Τουρκολέκα

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΚΑΙ  ΕΝΔΟΞΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ  ΤΟΥ  ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ                                  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 15ην Οκτωβρίου...

Δράση ενημέρωσης & προληπτικού ελέγχου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Μεγαλόπολη

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και ο Δήμος Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο...

Βράβευση Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την έμπρακτη στήριξή του, στο Megalopolis Theater Run

Ένα ξεχωριστό βραβείο παρέλαβε ο Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ....

Διάκριση για αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη

Από την σελίδα του Fok - Φιλογυμναστικού Όμιλου Καλαμάτας διαβάζουμε: Ολόχρυση επέστρεψε η αγωνιστική μας...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img