ΑρχικήΑΡΘΡΑΔημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου με 8 θέματα

Δημοτικό συμβούλιο στην Μεγαλόπολη την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου με 8 θέματα

Σας προσκαλούμε όπως, την 23η του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2022, ημέρα της εβδομάδας  Τετάρτη   και ώρα  18:00 μ.μ., προσέλθετε  σε τακτική συνεδρίαση,  η οποία θα γίνει δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών), προκειμένου να συζητηθούν  και να ληφθούν αποφάσεις, για τα παρακάτω θέματα:  

  1. Κατανομή πίστωσης ποσού 187.473,90€ από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (Κ.Α.Π.) του Υπουργείου Εσωτερικών ως δωδέκατη τακτική επιχορήγηση έτους 2021 (ΙΒ΄ Κατανομή) προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών.
  2. Κατανομή πίστωσης ποσού 27.520,00€ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών έτους 2022 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Α΄ Κατανομή).
  3. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή της Α. Γιαννακοπούλου Α.Ε. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  4. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή της Π.Δ. Γιαννακόπουλος Α.Ε. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  5. ΄Εγκριση δαπάνης/καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης, σε προσφυγή του Η. Ν. του Η. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  6. ΄Εγκριση δαπάνης/Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Τρίπολης σε προσφυγή του Κ. Β. του Δ. κατά του Δήμου Μεγαλόπολης.
  7. ΄Εγκριση λειτουργίας της εταιρείας «¨ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε.¨ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ως «Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού» – Τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας  και εναρμόνισή του  σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4875/2021.
  8. ΄Εγκριση λειτουργίας της εταιρείας «¨ΜΟΡΙΑΣ Α.Ε.¨ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ως «Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού» – Τροποποίηση του καταστατικού  της εταιρείας  και εναρμόνισή του  σύμφωνα με το άρθρο 4 του ν. 4875/2021.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Αντώνιος Κυριακόπουλος

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ