Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσκληση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο έργου «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» αποφάσισε και έστειλε επιστολή (αριθμ πρωτ: 04/05-02-23)
- στον κο Αντιπεριφερειάρχη Λαμπρόπουλο Χρήστο
- στον κο Δήμαρχο Μεγαλόπολης Χριστογιαννόπουλο Αθανάσιο και
- στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης.
Τους υπενθυμίζουμε εκ νέου τις προτάσεις που είχαμε κάνει την 14η Οκτώβρη 2021 με αριθμ πρωτ 46 για την τουριστική, πολιτιστική και αγροτική ανάπτυξη της Φαλαισίας.
Ζητάμε την δημιουργία Περιπατητικών Μονοπατιών στην Φαλαισία την δημιουργία ταμιευτήρα Ύδατος, στην περιοχή Λούτσα των κοινοτήτων Μπούρα και Σουλαρίου. Τα αναπτυξιακά προγράμματα, που προτείνουμε, μπορούν να ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και να χρηματοδοτηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGenerationEU.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Μπένος Παν.
Ο Γεν. Γραμματέας Παπαχρήστος Παν.