ΑρχικήΑΡΘΡΑHENGAS: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στη δράση «Αντικατάσταση συστημάτων...

HENGAS: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στη δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στην πόλη της Μεγαλόπολης»

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β’ 3744/18.07.2022 η απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με την οποία προκηρύσσεται η Δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στην πόλη της Μεγαλόπολης» που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η ανωτέρω δράση αφορά την επιχορήγηση των δημοτών της Μεγαλόπολης που επιθυμούν να συνδεθούν με το δίκτυο του φυσικού αερίου που διαχειρίζεται η HENGAS για την αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν άμεσα την αίτηση τους για συμμετοχή στη δράση στο κατάστημα της HENGAS στη Μεγαλόπολη και να επωφεληθούν από την επιχορήγηση κατά 100% του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης. Επιπρόσθετα, για κάθε νέα σύνδεση η HENGAS προσφέρει έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 11.760.000,00 € και δικαιούχος είναι η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΕΝ. Φορέας υποδοχής των αιτήσεων, ελέγχου, πιστοποίησης και καταβολής της επιχορήγησης είναι η HENGAS A.E.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το κατάστημα της HENGAS στη Μεγαλόπολη (Κολοκοτρώνη 27, 2311990120, megalopolis_store@hengas.gr).

Για την προκήρυξη και τα σχετικά έγγραφα επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:  Προκήρυξη δράσης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου στην πόλη της Μεγαλόπολης» – Hengas Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου

Δελτίο τύπου

AFISA A3-MEGALOPOLI final
Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ