7 χρόνια Καφενείο Μεγαλόπολης

0
208

Καλοκαίρι του 2008, το ημερολόγιο δείχνει 15 Ιουλίου.

Έχοντας ασχοληθεί ήδη αρκετό καιρό με το διαδίκτυο, έχοντας σε λειτουργία την ιστοσελίδα megalopolis.gr που παρουσιάζει την Μεγαλόπολη και τοποθεσίες από την ευρύτερη περιοχή από το 2003, αποφάσισα να ανοίξω το Καφενείο της Μεγαλόπολης.

Να δημιουργήσω ένα ιστολόγιο που θα παρουσιάζει νέα και ενδιαφέροντα από την Μεγαλόπολη και όχι μόνο.

Σήμερα το Καφενείο της Μεγαλόπολης συμπληρώνει 7 χρόνια λειτουργίας και πλέον έχει μεταμορφωθεί σε ένα portal που περιλαμβάνει τα πάντα.

Έτσι για την ιστορία θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά στατιστικά στοιχεία.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης έχει 5.608 δημοσιευμένα άρθρα και 4.316 σχόλια.

Χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο.

Οι συνολικές προβολές όλων των σελίδων έχουν περάσει τις 7.000.000 προβολές, με 347.800 μοναδικές επισκέψεις!

Καθημερινά επισκέπτονται την σελίδα πάνω από 1.500 χρήστες το ελάχιστο.

Στο Facebook υπάρχουν πάνω από 3.500 χρήστες οι οποίοι μας διαβάζουν καθημερινά.

Στο Youtube το κανάλι του Καφενείου της Μεγαλόπολης έχει 451 βίντεο , 682 συνδρομητές και 3.785.594 προβολές των βίντεο.

Τέλος στην σελίδα μας των ζωντανών μεταδόσεων στην Livestream έχουμε πραγματοποιήσει 31 Live events με πάνω από 45 ζωντανές μεταδόσεις.

Το Καφενείο Μεγαλόπολης όμως στην ουσία δεν ανήκει σε εμένα αλλά σε όλους εσάς που το επισκέπτεστε καθημερινά και το έχετε αγκαλιάσει.

Είναι ένας δημόσιος δικός σας χώρος για να μπαίνουν οι ανακοινώσεις των Συλλόγων, των Φορέων , του Δήμου και οποιουδήποτε χρήστη του διαδικτύου. Που μπαίνουν τα βίντεο των αθλητών μας , των πολιτικών διαδικασιών και όσων εκδηλώσεων γίνονται.

Είναι ο δικός σας χώρος, απλά εγώ τον διαχειρίζομαι.

Στα 7 χρόνια που λειτουργεί το Καφενείο έχω στεναχωρήσει πολλούς φίλους μου , γνωστούς μου αλλά και αγνώστους με κάποια γραφόμενα μου. Είναι φυσικό και επόμενο να μην αρέσουν σε κάποιους όσα δημοσιοποιούνται, αλίμονο αν ήμουν αρεστός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε δόλος. Και δεν θα υπάρξει.Είναι επίσης φυσικό και επόμενο όταν κάποιος να γράφει επώνυμα να ενοχλεί και να ενοχλείται. Κάποιοι έχουν επιλέξει να μειώσουν κατά καιρούς την αξιοπιστία και το κύρος του Καφενείου, νομίζοντας ότι έτσι θα ελαφρύνουν το βάρος της κριτικής. Δόξα το θεό μέχρι στιγμής όλοι έχουν αποτύχει. Ζούμε όλοι σε μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε. Ευτυχώς!

……………….

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες σας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Να ευχαριστήσω όλους και όλες σας που μου στέλνετε θέματα και υλικό.

Αμέτρητα ευχαριστώ θα αναφέρω τέλος στην οικογένεια του ArcadiaPortal.gr στην οποία ανήκει και το Καφενείο της Μεγαλόπολης.Χωρίς την βοήθεια αυτή δεν θα είχα καταφέρει αρκετά από αυτά που σας ανέφερα παραπάνω.

……………….

kafeneio (1) kafeneio (3) kafeneio (5)

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here