67 χρόνια κυκλοφορίας για τα “Νέα της Μεγαλοπόλεως”

0
276

Με το φύλλο Ιουνίου 2017 που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, η εφημερίδα “Νέα της Μεγαλοπόλεως” μπαίνει στο 67ο έτος αδιάλειπτης κυκλοφορίας. Από αυτό το φύλλο σας μεταφέρουμε το μύνημα του εκδότη:

Από τις 20 Ιουνίου 1951 όταν ο αείμνηστος Άγγελος Ηλιόπουλος κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο , μέχρι σήμερα, τα “Νέα της Μεγαλοπόλεως” ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας-εξέλιξης του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης στο χωρο-χρόνο. Η καταξίωση της Εφημερίδας στο αναγνωστικό κοινό είναι η καλύτερη απόδειξη για την θετική συμβολή της.

Για μια ακόμη φορά αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αρθρογράφους μας, τους συνεργάτες, τους ανταποκριτές, τους διαφημιζόμενους και τους χιλιάδες συνδρομητές μας που μας στηρίζουν όλα αυτά χρόνια και συνδιαμορφώνουν την εφημερίδα μας.

Η εφημερίδα είμαστε όλοι εμείς. Τα “Νέα της Μεγαλοπόλεως” είναι η δική μας εφημερίδα.

Κωνσταντίνος Ηλ. Φίλανδρος

______________________________________________

Για εμάς στο  Καφενείο της Μεγαλόπολης αποτελεί μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε  με την ιστορική εφημερίδα της Μεγαλόπολης. Ευχόμαστε στον εκδότη και σε όλους τους συντελεστές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο , την πολύ σημαντική προσπάθεια και το έργο που επιτελούν.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here