ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΈλεος! Όχι λογοκρισία και στο καρναβάλι!!!

Έλεος! Όχι λογοκρισία και στο καρναβάλι!!!

Αν σε κακολογήσουν δικαίως, φρόντισε να διορθωθείς, αν αδίκως, μη δίνεις καμία σημασία άραγε σε αυτή την περίπτωση τι ισχύει??? 

Έστειλα την παρακάτω επιστολή στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Δήμου Μεγαλόπολης στις 25-2-19

——————————————————

Ενημερωθήκαμε εγγράφως για τη συμμετοχή του παιδικού σταθμού, μέσω δικού του γκρουπ, στο φετινό καρναβάλι. Κάποιοι από τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στον παιδικό σταθμό, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε θετικά σε αυτό το κάλεσμα, διδάσκοντας με αυτόν τον τρόπο στα παιδιά μας την αξία συμμετοχής στα κοινά.

Είθισται η αποκριά να είναι μια ευκαιρία για όλους να νιώσουν καλύτερα, να μοιραστούν, να ονειρευτούν. Κάθε τόπος και οι άνθρωποί του, με τον δικό τους τρόπο, άλλα πάντα με τον ίδιο στόχο. Τη χαρά και το μοίρασμά της, το γλέντι, την ξενοιασιά, την ανεμελιά, τη σάτιρα καταστάσεων, γεγονότων και προσώπων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Ελλήνων.

Για να συνεχίσουμε και εμείς αυτή την παράδοση, θα θέλαμε να μας δώσετε τη δυνατότητα μέσα από τα μάτια των μικρών «ζωγράφων» να σατιρίσουμε τα σημερινά δρώμενα.

Παραμένω στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις και παρακαλώ για την έγκαιρη απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

Μαρία Χριστοδημητροπούλου

Δέχτηκα την επομένη τηλεφώνημα όπου μου ζητούσαν διευκρινίσεις…τους εξήγησα ότι για παράδειγμα τα παιδιά θα μπορούσαν να ζωγραφίσουν παιδικές χαρές και οι ζωγραφιές επάνω να  γράφουν «εμείς τις ονειρευόμαστε και τις σχεδιάζουμε, εσείς θα μας τις φτιάξετε?» και να τις μοιράσουμε.

Και το αποτέλεσμα σήμερα 7/3/19 να ενημερωθώ τηλεφωνικά ότι ο Πρόεδρος (κ. Χίνης) είπε ότι δεν επιτρέπετε να περάσουμε  τέτοια μηνύματα, να μοιράσουμε τέτοια χαρτάκια, ούτε ως γκρουπ ούτε μεμονωμένα ως άτομο αν συμμετέχουμε στο εν λόγω γκρουπ!!!!!

Εμείς παρόλα αυτά θα είμαστε παρόντες στο καρναβάλι όπως τα έθιμα και η σάτιρα της αποκριάς απαιτούν!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια