4 Κύπελα και 2 διακρίσεις για τον Πελασγό στην Γιορτή Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

0
1043

Με επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο κατάμεστο αμφιθέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε:

1ον) Απονομή Τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες,

2ον) Απονομές επάθλων στα σωματεία που πρώτευσαν κατά κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και 3ον) τις Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α’ – Β’ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι κ.κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΡΗΣ (Ιατρός – Χειρούργος με ειδικότητα στην υπερηχο-τομογραφία, μέλος Δ.Σ. ΕΣΚΑΝΑ και Πρόεδρος Υγειονομικής Επιτροπής) με θέμα «ΠΡΟ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ» και ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (Προπονητής Εθνικής Ομάδας Γυναικών), με θέμα «ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Την παράσταση αναμφίβολα έκλεψαν οι αθλήτριες και οι αθλητές του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» που κατέκτησαν τα περισσότερα πρωταθλήματα από αυτά που διοργανώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ καθώς και δυο τιμητικές διακρίσεις . Η εντυπωσιακά πολυάριθμη παρουσία της Μεγαλοπολίτικης ομάδας (αθλητές και γονείς) έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά και απέσπασε τα περισσότερα χειροκροτήματα για την απίστευτη αποκομιδή επάθλων .

Τα τέσσερα κύπελα (ΓΥΝΑΙΚΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΜΙΝΙ ) και οι δυο διακρίσεις (ΜΠΑΚΕΤΕΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΛΗ MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ) ήταν τα αποτελέσματα μιας πραγματικά εκπληκτικής χρονιάς για την ομάδα του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» που κέρδισε τον θαυμασμό από όλους τους παρευρισκόμενους.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here