4ος αγώνας SCRAMBLE Νοτίου Ελλάδος – Τα αποτελέσματα για τους 6 Μεγαλοπολίτες αναβάτες

0
242

Την Κυριακή 8-11-2015 έλαβε μέρος στην παραλία του Καραθώνα στο Ναύπλιο ο 4ος αγώνας scramble Νοτίου Ελλάδος.Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες έφτασαν τις 77. Από την περιοχή της Μεγαλόπολης συμμετείχαν συνολικά 6 αναβάτες.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία SB των 45” συμμετείχαν οι:
Πετρόπουλος Νικόλαος(14ος),Νασιόπουλος Γεώργιος(20ος),Γεωργαντάς Δημήτριος(23ος),Δημόπουλος Ιωάννης(25ος) και Ματζιώρης Ευάγγελος(27ος).
Στην κατηγορία senior αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Κατσιρούμπας.

Άξιο αναφοράς είναι η προσπάθεια όλων των αναβατών καθώς ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ένας από τους πιο δύσκολους της χρονιάς λόγω του αμμώδες και πετρώδες γλυστερού τερέν και της υπερβολικής σκόνης που ταλαιπώρησε όλους τους αναβάτες. Ο Ματζιώρης Ευάγγελος στον πρώτο γύρο είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να σπάσει την μανέτα του συμπλέκτη. Δεν το έβαλε όμως κάτω, άφησε την μηχανή , περπάτησε μέχρι τα πιτ περίπου 1,5χιλιόμετρο , πήρε εργαλεία και ανταλλακτικά ξαναγύρισε 1,5 χιλιόμετρο πίσω, έφτιαξε την μηχανή και τερμάτισε 27ος!

Με τη σειρά τους οι αναβάτες θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς τους:
Ψησταριά «Κοκορίκο» Παναγιώτης Μαντζιώρης, τα καφέ μπαρ «4Square» «Hush» «Royal», τα πρατήρια καυσίμων «Avin» Τσίρμπας – «Eko» Παγανός – «Βp» Παππάς , το παντοπωλείο «Ζάβας», το γεωπονικό κέντρο «Σαράντος Μαρτίκας» , το Snack & Coffee «Νάκος», τη Μπυραρία «Daltons» ,»TM Hellas», «Barkoulis Service – XDN» και «Top Oils» ανταλλακτικά μοτοσυκλετών , τα ελαστικά Μπαλίκος καθώς και τα σωματεία ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ, ΦΙΛ.ΜΑ, ΛΕΜΟΤ.

Το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δίνεται στην Α.Λ.Μ.Α Μεγαλόπολης , σε όλα τα μέλη που βοήθησαν τους παραπάνω αναβάτες να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή τους στον αγώνα και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της λέσχης κ.Ιωάννη Ζώταλη που υποστηρίζει ένθερμα οποιαδήποτε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της πόλης μας.

δείτε όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here