4ος Αγώνας Δρόμου Run the Theatre – Έναρξη Εγγραφών Συμμετεχόντων & Εθελοντών

0
256

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Run the Theatre 2020 – Αγώνας Δρόμου Δήμου Μεγαλόπολης» ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών δρομέων & εθελοντών.

Το Run the Theatre 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαΐου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας και ο αγώνας είναι αφιερωμένος στο αρχαίο θέατρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και το μεγαλύτερο θέατρο του αρχαίου ελληνικού κόσμου και περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.  

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται στο:  https://www.runthetheatre.gr/eggrafes/

Ταυτόχρονα, ξεκινούν και οι εγγραφές των εθελοντών καιη Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους κατοίκους του Δήμου, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσουντη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται: https://www.runthetheatre.gr/ethelontismos/

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Μεγαλόπολης με τη  συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα τοπικά αθλητικά σωματεία Γ.Σ.Μ. Λύκαια, Α.Ο.Μ. Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης και  Α.Σ. Όρσιππος και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Θεσμικοί υποστηρικτές της Διοργάνωσης είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού) και ο Σύλλογος “ΔΙΑΖΩΜΑ”.

Λεπτομέρειες για τον αγώνα μπορείτε να δείτε στον δικτυακό χώρο της Διοργάνωσης: https://www.runthetheatre.gr/  και https://www.facebook.com/RunTheTheatre/

Δείτε το επίσημο video του Run the Theatre 2019:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:  www.runthetheatre.gr

Από το Γραφείο Τύπου

«Ελάτε να τρέξουμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας!»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here