‘30 – 2’: Ένα βίντεο για τις Βασικές Πρώτες Βοήθειες

0
337

Το τραγούδι/ βίντεο ‘30 – 2’ είναι εκπαιδευτικό, αφορά την ενημέρωση σχετικά με τις Βασικές Πρώτες Βοήθειες και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά σχολικής ηλικίας.

Η γνώση των Βασικών Πρώτων Βοηθειών μπορεί να σώσει μια ζωή!
Το τραγούδι και το βίντεο ‘30 – 2’ αποτελούν μια ιδέα της διασώστριας του ΕΚΑΒ Σπυριδούλας Ζώβα. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την εκμάθηση των Βασικών Πρώτων Βοηθειών ήδη από τη σχολική ηλικία.

Με τη γνώση αυτή θα αποτρέψουμε το χαμό αγαπημένων μας προσώπων από άγνοια απλών πληροφοριών, τις οποίες όλοι μπορούμε να εφαρμόσουμε. Στο βίντεο, παράλληλα με τους στίχους του τραγουδιού, δίνονται και οπτικά οι βασικές οδηγίες για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και ποιες πληροφορίες χρειάζεται να δώσουμε. Έγινε προσπάθεια ώστε οι στίχοι του τραγουδιού και οι οδηγίες στο βίντεο να γραφούν με τρόπο κατάλληλο, εύληπτο και εύκολο να απομνημονευτούν από παιδιά σχολικής ηλικίας. Η πρωτοβουλία πλαισιώθηκε από πληθώρα προσώπων και φορέων οι οποίοι με την εθελοντική τους προσφορά έκαναν πραγματικότητα το βίντεο αυτό.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Ζώβας Θωμάς
Τηλέφωνο: 6944894981
E-mail: [email protected]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here