3 ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
180

Την Πέμπτη 2 Μαΐου συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης και μεταξύ άλλων πήρε 3 αποφάσεις οι οποίες αφορούσαν διορθώσεις προηγουμένων. Εκ παραδρομής είχε γίνει κάποιο γραφικό λάθος και υπήρχε ανάγκη να διορθωθούν.

Η ουσία όμως των αποφάσεων είναι ότι αφορούν την υπογραφή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ για 3 μελέτες στην Λαϊκή Αγορά της Μεγαλόπολης, στην πλατεία Ο.Ε.Κ. και στην πλατεία οικισμού Ψαθί.

Οι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αυτές αναθέσεις έγιναν την ίδια ημέρα, στην ίδια εταιρία η οποία δυστυχώς για ακόμη μια φορά είναι εκτός Μεγαλόπολης , εκτός Αρκαδίας , εκτός Πελοποννήσου! Μάλιστα οι αριθμοί πρωτοκόλλου είναι 3 συνεχόμενοι!

Συγκεκριμένα:

1. αριθμ. πρωτ. 7967/09-05-2012 «Αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.Κ. Μεγαλόπολης» στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄, συνολικού προϋπ/σμού 5.781 EURO μαζί με το Φ.Π.Α.

2. αριθμ. πρωτ. 7968/09-05-2012 «Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης» συνολικού προϋπ/σμού 5.781,00 EURO μαζί με το Φ.Π.Α., στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄

3. αριθμ. πρωτ. 7969/09-05-2012 «Ανάπλασης πλατείας οικισμού Δ.Κ. Μεγαλόπολης» στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄, συνολικού προϋπ/σμού 9.833,85 EURO μαζί με το Φ.Π.Α.,

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Νικητόπουλος και κ. Γεωργίος Ρουμπαλάς , οι οποίοι διαφώνησαν με την απευθείας ανάθεση και ζήτησαν οι μελέτες να γίνουν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας ανέφερε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είναι αδύνατον να εκπονήσει μελέτες, γιατί δεν διαθέτει προσωπικό και η ανάθεση είναι στο 30% του πτυχίου Α΄ τάξης, κατά συνέπεια είναι υποπολλαπλάσιο του κόστους της πραγματικής μελέτης.

Και έτσι ακόμα 3 μελέτες δόθηκαν σε ένα γραφείο της Αθήνας και εδώ στην Μεγαλόπολη κανείς δεν κατάλαβε , κανείς δεν μίλησε , κανείς δεν ενοχλήθηκε!!

Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές αποφάσεις…

Αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Λαϊκής by Πάνος Αλεβίζος

 

 

Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης by Πάνος Αλεβίζος

 

 

Ανάπλαση πλατείας οικισμού Ψαθί Δ.Κ. by Πάνος Αλεβίζος

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here