ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ3 ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

3 ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Την Πέμπτη 2 Μαΐου συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης και μεταξύ άλλων πήρε 3 αποφάσεις οι οποίες αφορούσαν διορθώσεις προηγουμένων. Εκ παραδρομής είχε γίνει κάποιο γραφικό λάθος και υπήρχε ανάγκη να διορθωθούν.

Η ουσία όμως των αποφάσεων είναι ότι αφορούν την υπογραφή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ για 3 μελέτες στην Λαϊκή Αγορά της Μεγαλόπολης, στην πλατεία Ο.Ε.Κ. και στην πλατεία οικισμού Ψαθί. 

Οι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αυτές αναθέσεις έγιναν την ίδια ημέρα, στην ίδια εταιρία η οποία δυστυχώς για ακόμη μια φορά είναι εκτός Μεγαλόπολης , εκτός Αρκαδίας , εκτός Πελοποννήσου! Μάλιστα οι αριθμοί πρωτοκόλλου είναι 3 συνεχόμενοι!

Συγκεκριμένα:

1. αριθμ. πρωτ. 7967/09-05-2012  «Αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.Κ. Μεγαλόπολης» στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄, συνολικού προϋπ/σμού 5.781 EURO μαζί με το Φ.Π.Α.

2. αριθμ. πρωτ. 7968/09-05-2012  «Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης» συνολικού προϋπ/σμού 5.781,00 EURO μαζί με το Φ.Π.Α., στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄

3. αριθμ. πρωτ. 7969/09-05-2012  «Ανάπλασης πλατείας οικισμού Δ.Κ. Μεγαλόπολης» στην εταιρεία ΄΄ENCODIA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΕΠΕ΄΄, συνολικού προϋπ/σμού 9.833,85 EURO μαζί με το Φ.Π.Α.,

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησαν  τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Νικητόπουλος και κ. Γεωργίος Ρουμπαλάς , οι οποίοι διαφώνησαν  με την απευθείας ανάθεση και ζήτησαν οι μελέτες  να γίνουν  από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος Μεγαλόπολης  κ. Παναγιώτης Μπούρας  ανέφερε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου είναι αδύνατον να εκπονήσει μελέτες, γιατί δεν διαθέτει προσωπικό και η ανάθεση είναι στο 30% του πτυχίου Α΄ τάξης, κατά συνέπεια είναι υποπολλαπλάσιο του κόστους της πραγματικής μελέτης.

Και έτσι ακόμα 3 μελέτες δόθηκαν σε ένα γραφείο της Αθήνας και εδώ στην Μεγαλόπολη κανείς δεν κατάλαβε , κανείς δεν μίλησε , κανείς δεν ενοχλήθηκε!!

Διαβάστε παρακάτω τις σχετικές αποφάσεις…

Αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων Λαϊκής by Πάνος Αλεβίζος

 

 

Ανάπλαση πλατείας Ο.Ε.Κ. Δ.Κ. Μεγαλόπολης by Πάνος Αλεβίζος

 

 

Ανάπλαση πλατείας οικισμού Ψαθί Δ.Κ. by Πάνος Αλεβίζος

 

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

11,912ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,727ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img

Παρουσίαση αγωνιστικού πακέτου & Συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα για το Megalopolis Theater Run 2026

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Megalopolis Theater Run 2026» παρουσιάζει το πακέτο συμμετοχής των δρομέων...

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 19 Απριλίου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Απριλίου 2026  θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήμα της...

Κατολίσθηση στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης: Στον «αέρα» σπίτι και δρόμος (pics)

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις των προηγούμενων μηνών προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς Δήμους της Αρκαδίας,...

Προβολή ταινιών από την Β΄τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης το Σάββατο 18 Απριλίου

Η Β’ Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης προβάλει ταινίες “Moana 2” και “Maria”το Σάββατο 18 Απριλίου...

Εκδήλωση από την Θεατρική Ομάδα της Μητρόπολης την Κυριακή 26 Απριλίου

Η θεατρική ομάδα Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Μεγαλόπολης παρουσιάζει...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img