3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΛΗ

0
212

3 Δήμαρχοι ορκίζονται σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου στην Αρκαδία. Είναι οι Δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας, Παναγιώτης Μαντάς, Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος και Νότιας Κυνουρίας Μπάμπης Λυσίκατος.

Στην πόλη της Μεγαλόπολης και της Τρίπολης ακόμα όλοι ψάχνουν να βρουν πότε θα βγουν οι δικαστικές αποφάσεις των ενστάσεων. Είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι η απόφαση για την Μεγαλόπολη αναμένεται να βγει την Τρίτη 19 Αυγούστου αλλά μάλλον χάσαμε ποια χρονιά θα ήταν !!

Οι προθεσμίες πάντως για τις ορκωμοσίες ήδη τρέχουν και αν τελικά φτάσουμε την Τρίτη 26 Αυγούστου και δεν έχει βγει η απόφαση τότε θα πρέπει και στην Μεγαλόπολη να προχωρήσουν οι διαδικασίες ορκωμοσίας με την ανακήρυξη που υπάρχει αυτή την στιγμή, δηλαδή με δήμαρχο τον Διονύσιο Παπαδόπουλο. Υπενθυμίζω ότι η σχετική εγκύκλιος που έχει σταλεί από το Υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι οι ορκωμοσίες πρέπει να γίνουν από τις 21 έως και τις 29 Αυγούστου ! Στην Τρίπολη ο κ. Παυλής έχει ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία ορκωμοσίας του.
Απομένουν λοιπόν ελάχιστα 24ωρα μέχρι να μάθουμε όλοι ποιον τελικά θα έχουμε Δήμαρχο. Και το σύνολο των πολιτών αναμένουν με αγωνία την στιγμή αυτή για να κλείσει επιτέλους το κεφάλαιο εκλογές και να ασχοληθούν οι αρμόδιοι με τα προβλήματα.
Θα σας αναφέρω επιγραμματικά κάποια….
Στα μέσα Οκτωβρίου η κάπου εκεί κοντά λήγει η αντιπυρική περίοδος. Μόλις συμβεί αυτό αρχίζουν οι διαδικασίες για να φύγει η Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Μεγαλόπολη, αφού κανείς δεν έχει κάνει τίποτα για να την κρατήσει στην πόλη.
Η Συνδετήρια οδός για ακόμη ένα καλοκαίρι παρέμεινε κλειστή παρά τις μεγάλες υποσχέσεις.
Τέλη Αυγούστου λήγουν οι προθεσμίες για την αδειοδότηση των αθλητικών σταδίων της πόλης. Φαντάζεστε να μην έχει γίνει τίποτα?
Για να μην μακρηγορώ δεν θα αναφέρω άλλα παραδείγματα μια και υπάρχουν αρκετά.
Το σίγουρο είναι ότι σε μια εβδομάδα κάποιοι θα πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν να μαζέψουν τα προβλήματα!!
– www.kalimera-arkadia.gr
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here