3ος αγώνας του Πρωτ. Motocross Ν. Ελλάδος στην πίστα της Μεγαλόπολης (Video-Photo)

Ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση για την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης

0
2715

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου διοργανώθηκε  ο 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος για το 2017, στην πίστα της Μεγαλόπολης.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης διοργάνωσε έναν πολύ επιτυχημένο αγώνα. Οι συμμετοχές ήταν 110 , ένας μεγάλος αριθμός και η παρουσία των φιλάθλων ικανοποιητική.

Πολλά συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, την ΑΛΜΑ , τον Δήμο Μεγαλόπολης, την ΔΕΗ, την ομάδα Διάσωσης και πολλούς εθελοντές.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης μετέδωσε ζωντανά όλα τα σκέλη του αγώνα.Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Μπελόκα και τον Βασίλη Τσιντάρη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Δείτε όλα τα βίντεο από την μετάδοση ΕΔΩ

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”32″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here