3ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΜΧ, Μεγαλόπολη – Κυριακή 12 Μαΐου

0
227

Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουμε αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου στην πίστα της Μεγαλόπολης. Ο Αρκαδικός γύρος του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross αναμένεται να αποβεί αυτός που θα καθιερώσει τις πρώτες ισορροπίες της χρονιάς.

Δημήτρης Κοντολέτας (ΜΧ2, Yamaha, Ζαχάρω Ηλείας) και Παναγιώτης Κουζής (ΜΧ1, Honda, Καλαμάτα), έκαναν κυριαρχικές εμφανίσεις στην Χαλκίδα, όμως ο Παναγιώτης Παπίλας (ΜΧ2, Honda, Χαλκίδα) και ο Μανώλης Σκύβαλος (ΜΧ1, Honda, Αγ.Νικόλαος), με τις νίκες τους στα Γιαννιτσά ανέβασαν το ενδιαφέρον κατακόρυφα.

Προσθέστε την ανοδική πορεία του νεαρότατου Μανώλη Κρητικού (ΜΧ2, Yamaha, Πεντέλη), την ταχύτητα στις δοκιμές του Γιώργου Ηλιόπουλου (ΜΧ1, ΚΤΜ, Αίγιο), ο οποίος δείχνει έτοιμος για την έκπληξη και φυσικά την μεθοδικότητα του Δημήτρη Βαγγελάκου (ΜΧ1, Yamaha, Αθήνα), που θριάμβευσε πέρυσι στην Μεγαλόπολη, για να υπολογίσετε την ένταση στην ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στον 3ο αγώνα της χρονιάς.

Οι καθιερωμένες πλέον αγωνιστικές «εκπλήξεις» στην κατηγορία ΟΡΕΝ θα κρατήσουν τους θεατές στις κερκίδες της κορυφαίας πίστας στην Ελλάδα, ενώ οι ιδιαίτερα ανεβασμένοι έλληνες αθλητές των Quads, που πλαισιώνουν το πρωτάθλημα με τις τετράτροχες «γουρούνες» τους, θα κόψουν ανάσες με τα εξωφρενικά άλματά τους.

Η καταπληκτική πίστα της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη σας περιμένει στον αγώνα που θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Μαΐου στις 10:45.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από την κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης προς Ανδρίτσαινα, υπάρχουν πινακίδες (η πίστα είναι δίπλα στην κοινότητα Πλάκας).

Συντεταγμένες GPS: 37°25’48.31″ B 22°06’20.24″ E

Διαβάστε και τον ειδικό κανονισμό στο http://mxin.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here