ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ23 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

23 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, την 7η του μήνα Μαρτίου του έτους 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 6.00μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 264.899,42 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών τακτική επιχορήγηση μηνός Ιανουαρίου έτους 2012.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 18.100,00 € από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας μόνιμου προσωπικού των ΚΕΠ Δήμου Μεγαλόπολης.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού  9.252,00 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών Τέλους Ακίνητης Περιουσίας.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 12.592,80 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών Πρόστιμα ΚΟΚ  κατά το χρονικό διάστημα 02/11/2011 έως 02/01/2012.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 24.639,42 € από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

    Αποδοχή πίστωσης ποσού 477.763,52 €  από πιστώσεις Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών, κατά τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν. 3756/2009, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, καθώς και επενδυτικών δραστηριοτήτων και έργων.

    Συζήτηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 17676/11.11.2011 στο Δήμο αίτησης, περί μίσθωσης των κυλικείων των χώρων άθλησης του Δήμου.

    Συζήτηση της υπ΄  αριθμ. πρωτ. 2092/15.02.2012 αίτησης στο Δήμο, περί ανάκλησης παράνομης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

    Συζήτηση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 14910/19.9.2011 αίτησης στο Δήμο, σχετικά με την πληρωμή έργων α) που έχουν εκτελεστεί στο Δήμο Μεγαλόπολης το έτος 2006 και β)που εκτελέστηκαν  στους πρώην Δήμους Γόρτυνος και Φαλαισίας το έτος 2010.

    ΄Εγκριση απολογισμού της ¨3ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μεγαλόπολης του 4ου Δημοτικού Σχολείου –  1ου Νηπιαγωγείου¨  οικ. 2011 (για το διάστημα 1/1/2011 έως 31/8/2011).

    Συμμετοχή του Δήμου Μεγαλόπολης  στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη Αρκαδίας για την υλοποίηση τοπικών δράσεων κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες (ΤΟΠ/ΕΚΟ).

    Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών.

    Εκλογή αντιπροσώπων του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν.  Αρκαδίας.

    Προσωρινή παραλαβή του έργου με τίτλο «Εργασίες Αναβάθμισης των Χώρων Υγιεινής του Γυμνασίου και Λυκείου Μεγαλόπολης καθώς και αναβάθμιση των χώρων που στεγάζεται το ΕΠΑ.Λ του Δήμου Μεγαλόπολης Ν. Αρκαδίας».

    Αποδοχή της πράξης ένταξης της Πράξης «Τεχνική Βοήθεια Δήμου Μεγαλόπολης»στον ΄Αξονα Προτεραιότητας «01 – Υποστήριξη επιτελικών δομών, λειτουργιών και δικαιούχων φορέων» του Ε.Π. «Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής» στα πλαίσια  του  ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

    Χωροθέτηση Βιολογικού Καθαρισμού αποχετευτικού δικτύου  Τ.Κ. ΄Ισαρη Δημοτικής Ενότητας Μεγαλόπολης Δήμου Μεγαλόπολης.

    Περί καταβολής της δαπάνης εκτέλεσης του έργου «Αλλαγή δικτύου ύδρευσης από πηγή Αγ. Βασιλείου Τ.Δ. Κουρουνιού μέχρι δεξαμενή Τ.Δ. Καρύταινας».

    Εκθεση τεχνικογεωλογικής εξέτασης κατολισθητικών φαινομένων στην Τ.Κ. Ακόβου Δημοτικής Ενότητας Φαλαισίας – Αποκατάσταση γεωλογικού ρήγματος εντός οικιστικής ζώνης Τ.Κ. Ακόβου.

    Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας Φωτοτυπικού Μηχανήματος για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου.

    Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας  μεταλλικών στοριών για το γραφείο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

    Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας οργάνων γυμναστικής για τον εξοπλισμό του Κλειστού Γυμναστηρίου.

    Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας ειδών ένδυσης του εργατοτεχνικού προσωπικού.

    Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την παραλαβή της προμήθειας υλικών – εξαρτημάτων για τη συντήρηση των μηχανημάτων του Δήμου (Φωτοτυπικών – Φαξ – Εκτυπωτών – Πολυμηχανημάτων).

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια