ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ22 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

22 θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, τη 4η του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 2009, ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 6.30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις –μεταξύ άλλων- για τα παρακάτω θέματα:
1. Αίτηση της Προέδρου Τ.Δ. ΄Ισαρη κας Καλοβυρνά Σταυρούλας για δενδροφύτευση του Λοφίσκου Αγίου Αθανασίου, που έχει καταστραφεί από τις πυρκαγιές του 2007.
2. Αίτημα της Emporiki Bank για τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων ασφαλείας προ των καταστημάτων της Εμπορικής Τράπεζας.
3. Περί ονομασίας δημοτικού δρόμου στο Τ.Δ. Τριλόφου ως δημοτική οδός «Σωτηρίου Μαρκόπουλου του Θεοδώρου».
4. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Διαμόρφωση χώρου – Τσιμεντόστρωση Νεκροταφείου Τ.Δ. Μεγαλόπολης» του Δήμου Μεγαλόπολης.
5. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης» του Δήμου Μεγαλόπολης.
6. Μείωση εγγυήσεων του έργου «Συντήρηση & επισκευή λοιπών μονίμων εγκαταστάσεων (γραφείο κίνησης) Δήμου Μεγαλόπολης».
7. Περί εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ενός φορτηγού αυτοκινήτου» για την κάλυψη των αναγκών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
8. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκπόνηση Οικονομοτεχνικής Μελέτης Βιωσιμότητας για την προσαρμογή του Καταστατικού της Δημοτικής Επιχείρησης Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ. στις διατάξεις του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
9. Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση της εργασίας (παροχή υπηρεσιών) με τίτλο «Διαδικασίες Μετατροπής της Δ.Ε.Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ. σε κοινή Ανώνυμη ΟΤΑ».
10. Επιβολή τέλους ύδρευσης, δικαιώματος σύνδεσης, αντικατάστασης και επισκευής παροχών του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2010.
11. Επιβολή τέλους αποχέτευσης χρήσης αποφρακτικού μηχανήματος και δικαιώματος σύνδεσης αποχέτευσης για το οικ. έτος 2010.
12. Επιβολή τέλους καθαριότητας & φωτισμού για το οικ. έτος 2010.
13. Επιβολή Φόρου Ηλεκτροδοτουμένων χώρων (στεγασμένων ή μη) για το οικ. έτος 2010.
14. Επιβολή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Μεγαλόπολης για το οικ. έτος 2010.
15. Επιβολή τέλους δικαιώματος ταφής & σύστασης οικογενειακού τάφου για το οικ. έτος 2010.
16. Επιβολή τέλους παραχώρησης χώρου των εμποροπανηγύρεων Αγ. Κων/νου & Ελένης Τ.Δ. Μεγαλόπολης και Αγίας Θεοδώρας Τ.Δ. Βάστα για το οικ. έτος 2010.
17. ΄Εγκριση της αριθμ. 16/2009 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης αναμόρφωσης του Π/σμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση προμήθειας επαγγελματικής ηλεκτρικής σκούπας.
18. ΄Εγκριση της αριθμ. 17/2009 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Σταδίου Μεγαλόπολης αναμόρφωσης του Π/σμού του Νομικού Προσώπου οικ. έτους 2009 για χρηματική επιχορήγηση Αθλητικών Συλλόγων & Σωματείων.
19. Παραλαβή της Τοπογραφικής μελέτης και της Προκαταρκτικής μελέτης της μελέτης δικτύου ύδρευσης «Μελέτη ύδρευσης Τ.Δ. Μεγαλόπολης» του Δήμου Μεγαλόπολης.
20. Παραλαβή της Τοπογραφικής μελέτης και της Προκαταρκτικής μελέτης της μελέτης δικτύου ύδρευσης «Μελέτη ύδρευσης Τ.Δ. ΄Ισαρη» του Δήμου Μεγαλόπολης.
21. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής της Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση του Υποέργου: «Ασύρματο Τηλεματικό Δίκτυο Δήμων Παρακολούθησης Ευαίσθητων Περιοχών» στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Ανάπτυξη Πληροφοριακών και Τηλεματικών Υποδομών και Υπηρεσιών για τους Δήμους Μεγαλόπολης – Γόρτυνος – Τρικολώνων – Φαλάνθου – Φαλαισίας» – Ανάκληση της αριθμ. 430/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
22. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του Υποέργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB PORTAL KΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ στα πλαίσια υλοποίησης του έργου του Ε.Π.ΚτΠ «Ανάπτυξη Πληροφοριακών και Τηλεματικών Υποδομών και Υπηρεσιών για τους Δήμους Μεγαλόπολης – Γόρτυνος – Τρικολώνων – Φαλάνθου – Φαλαισίας» – Ανάκληση της αριθμ. 471/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις  ARCADIAPORTAL

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια